×

    همه چیز درباره ایمپلنت مو

    1. خانه
    2. دسته کاشت مو
    3. همه چیز درباره ایمپلنت مو
    سه نمونه ایمپلنت موی مردان

    اگر تجربه ریزش مو و کاهش تراکم مو را داشته باشید، بی‌شک می‌دانید که چه حال و هوایی در روح و روان‌تان ایجاد می‌شود و هر روز به‌دنبال پیدا کردن راهی برای بهبود این شرایط هستید. با اندکی کند و کاو در اینترنت، احتمالا با معجزه ایمپلنت مو آشنا می‌شوید.

    کاشت مو با ایمپلنت مو یکی از جدیدترین روش‌های بهبود تراکم در موها است. در این روش، می‌توان بدون داشتن بانک مو قوی، برای کاشت مو به روش ایمپنت اقدام کرد. این روش مزایا و معایب مختلفی دارد که در ادامه توضیحات بیشتری در خصوص کاشت مو با ایمپلنت خواهیم داد.

    پس تا پایان همراه ما باشید!

    ایمپلنت مو چیست؟

    یکی از روش‌های فوق‌العاده عالی برای کاشت مو، ایمپلنت مو است. در این روش، با الگو گرفتن از روش‌های کاشت مو می‌توان، موهای مصنوعی را در نواحی مختلف سر، کاشت.

    در این روش، می‌توان گفت که هیچ رشدی از تار موهای کاشته شده حاصل نمی‌گردد. در واقع، این روش در دسته بندی پروتز مو قرار می‌گیرد. با این تفاوت که از تکنولوژی جدیدتری استفاده می‌کند و شباهت موهای کاشته شده بسیار نزدیک به موهای طبیعی بر روی پوست سر است. یادتان باشد، از ایمپلنت مو نمی‌توان انتظار رشد داشت؛ زیرا الیاف مصنوعی شبیه به مو، در کاشت مو با ایمپلنت استفاده می‌شود.

    آیا ایمپلنت مو همان کاشت مو است؟

    حتما مقالات متعددی در خصوص کاشت مو FUE و کاشت مو با ایمپلنت خوانده‌اید. در کاشت مو FUE با استخراج از بانک مو، می‌توان فولیکول‌های مو را در محل جدید استفاده کرد. این وجه تمایز ایمپلنت مو با کاشت مو است.

    در کاشت مو با ایمپلنت هیچ نیاز و ضرورتی به وجود بانک مو نیست. در واقع، در این روش می‌توان با استفاده از موهای مصنوعی، کاشت مو را انجام داد. افرادی که بانک مو مطلوبی ندارند، معمولا برای بهبود ظاهر موها سراغ روش ایمپلنت مو می‌روند.

    در ادامه، به بررسی دقیق‌تر این نوع از کاشت مو مصنوعی می‌پردازیم.

    افراد کاندید ایمپلنت مو چه کسانی هستند؟

    معمولا در بررسی هر روش کاشت مو، انجام آن برای عده‌ای بسیار توصیه می‌شود. درواقع، مزایای کاشت مو با ایمپلنت برای عده‌ای بسیار زیاد است. با مطالعه لیستی که در ادامه قرارداده‌ایم، می‌توانید افراد کاندید ایمپلنت مو را بشناسید:

    • افرادی که بعد از شیمی درمانی دچار طاسی سر شده‌اند.
    • افرادی که به‌دلیل بیماری‌های مختلف دچار ریزش مو و عدم رویش مجدد موها شده‌اند.
    • افرادی که به‌دلیل عوارض داروهای مختلف، بانک مو قوی ندارند.
    • افرادی که به دلایل ژنتیکی دچار ریزش مو و طاسی می‌شوند.
    • افرادی که به‌دلیل حادثه موهای خود را ازدست داده‌اند.

    کلیه افرادی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، بهترین کاندید برای انجام ایمپلنت مو به‌ شمار می‌آیند.

    چگونه برای انجام ایمپلنت مو اقدام کنید؟

    معمولا زمانی که به هر دلیلی متوجه عدم رشد مجدد موهای از دست رفته‌تان می‌شوید و تصمیم می‌گیرید که برای کاشت مو به روش ایمپلنت اقدام کنید، باید به پزشک متخصص در کاشت مو مراجعه کنید.

    معمولا انتخاب پزشک، خود، پروسه‌ای پیچیده است که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم.

    پزشک با بررسی وضعیت موها و نیازهای شما از کاشت مو با ایمپلنت، مشاوره لازم جهت تصمیم‌گیری برای انجام این‌کار را به شما ارائه می‌کند.

    پزشک بعد از مشخص کردن تاریخ ایمپلنت مو، بررسی‌های لازم را از وضعیت سلامتی شما انجام می‌دهد. این عمل معمولا بدون بی‌هوشی انجام می‌شود.

    در صورتی‌که به داروی خاصی حساسیت دارید، حتما در جلسه مشاوره با پزشک جهت کاشت مو به روش ایمپلنت مطرح کنید.

    مقدمه کاشت ایمپلنت مو را جدی بگیرید!

    یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که قبل از جلسه کاشت مو با روش ایمپلنت باید بدانید، انجام مقدمات لازم برای کاشت است.

    در نظر داشته باشید که موهای مصنوعی، الیاف‌های ساخته شده با تکنولوژی‌های به‌روزی است که در داخل بافت پوست ناحیه سر، کاشته می‌شوند.

    بدیهی است که قبل از کاشت این تار موهای جایگزین موهای طبیعی، باید شرایط بدن بررسی شود. بررسی این شرایط به‌وسیله آزمایشات مختلف توسط پزشک متخصص انجام می‌شود.

    بعد از این مرحله، پزشک در نواحی مختلفی از سر، تار موهای میکروفایبر را با همان روش کاشت، قرار می‌دهد تا واکنش بدن را بعد از این پیوند، ارزیابی کند.

    در صورتی‌که بدن فرد نسبت به این تار موها واکنشی نشان ندهد، برای تعیین جلسه کاشت مو به روش ایمپلنت به‌صورت گسترده اقدام می‌شود.

    ایمپلنت مو چگونه انجام می‌شود؟

    در ایمپلنت مو، از موهای مصنوعی با تکنولوژی میکروفایبر استفاده می‌شود. این موها، نزدیک‌ترین شباهت ظاهری را با موهای طبیعی شما دارا هستند. معمولا، نوع مو‌ها موج دار، حالت دار و صاف است. پزشک با بررسی ساختار موهای طبیعی‌تان، بهترین مدل مو را به شما پیشنهاد می‌کند.

    پزشک الگوی کاشت مو در هر فرد را بررسی نموده و براساس تراکم مو موردنیاز هر فرد، الگو کاشت مو را طراحی و پیاده سازی می‌کند. معمولا، کاشت به‌وسیله سوزن‌های مخصوص انجام می‌شود که گره‌های موجود در موهای میکروفایبر را بر روی سر، قرار می‌دهد.

    در کاشت مو به روش ایمپلنت، تار موها به عمق 0.3 میلیمتری پوست سر وارد می‌شوند. بدیهی است که برای انجام این‌کار باید از بی‌حسی موضعی استفاده شود.

    در هر جلسه از کاشت مو با ایمپلنت چند تار مو کاشته می‌شود؟

    تکنولوژی کنونی و ابزارهایی که برای کاشت مو در اختیار پزشکان قرار گرفته‌ است، سرعت کاشت مو را افزایش داده است. معمولا، ظرافت، اصلی‌ترین و مهم‌ترین موضوع در کاشت مو با ایمپلنت است.

    پزشک متخصص در هر جلسه از ایمپلنت مو، می‌تواند 800 الی 1500 مو میکروفایبر را در ناحیه سر بکارد. پزشک متخصص باتوجه به تجربه خود، ضخامت موهای موردنیاز برای نواحی مختلف سر را انتخاب می‌کند.

    در ناحیه جلویی سر، معمولا از موهای ضخیم‌تری استفاده می‌شود.

    از جلسات ترمیم مو در ایمپلنت مو بدانید!

    یکی از موضوعات مهمی که باید در خصوص کاشت مو به روش ایمپلنت بدانید، جلسات سالانه‌ای است که در بعضی مواقع نیاز به مراجعه و ترمیم موها پیدا می‌کنید.

    در بعضی مواقع، ممکن است که طی مرور زمان، موهای کاشته شده دچار ریزش شوند. این روند معمولا مثل موهای طبیعی‌تان اتفاق می‌افتد؛ اما برای ترمیم تراکم موها و نگهداری مطلوب‌تر از ظاهر به‌دست آمده با کاشت مو به روش ایمپلنت، لازم است که مراجعات دوره‌ای داشته باشید تا در مواقع لزوم، موهای ریخته شده مجددا کاشته شوند.

    مدت زمان فیکس شدن ایمپلنت مو چقدر است؟

    قطعا دانستن مدت زمانی که طول می‌کشد تا ایمپلنت مو، جای موهای طبیعی‌تان را بگیرد، اهمیت فراوانی دارد. طبق بررسی‌های انجام‌شده در افراد مختلف، معمولا حدود 20 الی 30 روز زمان نیاز است تا تمام موها به حالت موهای طبیعی، در ناحیه کاشته شده قرار گیرد.

    در این مدت زمان باید نسبت به مراقبت از موهای کاشته شده، تلاش کنید تا هیچ آسیبی به پروسه کاشت ایمپلنت مو وارد نشود.

    آیا ایمپلنت مو بهترین روش کاشت مو محسوب می‌شود؟

    قطعا با تحقیق بیشتر در حوزه کاشت مو و آشنایی با روش‌های مختلف کاشت مو متوجه می‌شوید که انتخاب بهترین روش، کار چندان آسانی نیست.

    در بهترین شرایط، پزشک معتمد و متخصص در این حوزه می‌تواند بهترین راهنمای شما برای انتخاب روش مناسب کاشت مو باشد؛ اما در خصوص کاشت مو با ایمپلنت، باید بدانید که این روش برای افرادی که بانک مو قوی ندارند و یا موهای بسیار ضعیفی دارند، روش فوق‌العاده‌ای است. پس در صورتی‌که به دلایلی که در بالا ذکر شد، روش‌های کاشت مو از بانک مو برای‌تان مناسب نباشد، ایمپلنت مو بهترین روش برای به‌دست آوردن دوباره موهای‌تان است.

    آیا ظاهر کاشت مو با ایمپلنت طبیعی به‌نظر می‌رسد؟

    یکی از بزرگ‌ترین سوالاتی که در ذهن افراد کاندید ایمپلنت مو وجود دارد، طبیعی به‌نظر رسیدن کاشت مو در آن‌ها است.

    واقعی‌ترین پاسخ به این سوال، می‌طلبد که بدانید تار موهایی که در ایمپلنت مو استفاده می‌شود، تار موهای مصنوعی است.

    این تار موها، حتی اگر در زمان کاشت مو نیز طبیعی به‌نظر برسند، با گذشت زمان دچار کاهش کیفیت می‌شوند؛ بدیهی است که این تار موها، مانند موی طبیعی دارای ارگانیسم نیستند و همین موضوع موجب نامطلوب شدن ظاهر موهای کاشته شده است.

    هر چند، اگر برای ظاهر موها و بهداشت آن اهمیت زیادی قائل باشید، با رسیدگی مکرر و ترمیم موها می‌توانید همیشه ظاهر جذابی داشته باشید و از آن لذت ببرید.

    عوارض کاشت مو به روش ایمپلنت چیست؟

    قطعا بررسی عوارض هر روش کاشت مو، اصلی‌ترین بخش تحقیق در خصوص روش‌های مختلف کاشت مو است. در سال‌های اخیر، تحقیقات گسترده‌ای در زمینه ایمپلنت مو انجام شده است. در این تحقیقات، نشان می‌دهد که بدن در موارد نسبتا زیادی، تار موهای مصنوعی را به‌عنوان یک ماده خارجی فرض می‌کند و در مواردی، نسبت به آن واکنش می‌دهد.

    موضوع دیگری که در خصوص کاشت مو و عوارض آن می‌تواند مورد بررسی قرار گیرد، عدم ترمیم بافت پوست به‌طور کامل، بعد از کاشت تارهای مو است. بدیهی است که تار موها مصنوعی هستند و همین موضوع موجب می‌شود تا کانال زخمی که به‌دلیل ورود تار مو به پوست ایجاد می‌شود، هرگز به‌طور 100% بهبود پیدا نکند.

    این موضوع، ریسک مساعد کردن محلی برای رشد باکتری و قارچ را افزایش می‌دهد. بدیهی است که عدم نگهداری از موها و عدم رعایت بهداشت، موجب بروز مشکلات مختلفی خواهد شد. التهاب و عفونت در ناحیه پوست سر نیز، از عوارض احتمالی کاشت مو به روش ایمپلنت است.

    10% الی 20% از حجم موهای کاشته شده، در سال دچار ریزش می‌شود و همین موضوع، موجب بروز مشکلات اندکی در ناحیه پوست سر می‌شود. در صورتی‌که پوست سر به‌دلیل ایمپلنت مو دچار آسیب شده باشد، کاشت مجدد مو طبیعی در همان ناحیه، غیرممکن است. پس بدیهی است که در زمان انتخاب روش کاشت مو، باید به اندازه کافی دقت کنید.

    مراقبت های بعد از ایمپلنت مو چیست؟

    یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که باید در خصوص آن تحقیق کنید، مراقبت‌ های بعد از ایمپلنت مو است. معمولا انجام هر عمل زیبایی، نیاز به مراقبت و رعایت مواردی دارد که باتوجه به آن می‌توانید بهترین نتیجه را از عمل انجام شده مشاهده کنید. مراقبت های بعد از ایمپلنت نیز، اهمیت زیادی دارد. به یاد داشته باشید که اصلی‌ترین موضوعی که به‌طور مرتب باید مدنظر قرار دهید، رعایت بهداشت در نواحی است که موهای مصنوعی کاشته شده‌اند.

    موضوع مهم دیگر، مصرف داروهایی مثل آنتی بیوتیک است که توسط پزشک متخصص تجویز می‌گردد. مصرف داروها موجب می‌شود تا ریسک بروز مشکلات متعددی مثل عفونت در ناحیه سر کاهش پیدا کند.

    با کاهش ریسک عفونت، نگرانی از بابت ایجاد اسکار پوستی و ریزموها نخواهید داشت. موضوع مهم دیگری که بعد از ایمپلنت مو باید درنظر بگیرید، مراقبت از موهای کاشته شده است. ایجاد فشار، کشیده شدن و قرار گرفتن سر در معرض مواد شیمیایی، ریسک ریزش مو و آسیب به پوست سر را افزایش می‌دهد. پس سعی کنید تا زمانی که پزشک به شما اجازه نداده است، از حضور در باشگاه، استخر، محیط دارای ریسک و فضاهای آلوده، بپرهیزید.

    هزینه کاشت مو به روش ایمپلنت چقدر است؟

    یکی از اساسی‌ترین موضوعاتی که برای مراجعه کنندگان جهت کاشت مو اهمیت دارد، هزینه ایمپلنت مو است. با دانستن هزینه ایمپلنت مو، قادر هستید در خصوص پرداخت هزینه آن برنامه ریزی کنید و بودجه موردنیاز برای ایمپلنت مو را کنار بگذارید. معمولا، اصلی‌ترین موضوعی که هزینه کاشت مو را مشخص می‌کند، تخصص و تجربه پزشک در کاشت مو یا ایمپلنت مو است.

    پزشکان باتجربه، با ظرافت فوق‌العاده‌ای، اقدام به کاشت مو می‌کنند و همین موضوع در ظاهر ایمپلنت مو نیز تاثیرگذار است.

    پارامتر دیگری که تعیین کننده قیمت ایمپلنت مو است، جنس موهایی است که برای کاشت مو انتخاب می‌شود. ظرافت موها، کیفیت موها و ماندگاری آن، موضوع مهم دیگری است که باید حتما در خصوص آن اطلاعات واقعی به‌دست آورید.

    یادتان باشد، عدم استفاده از موهای باکیفیت، زحمات پزشک را به باد خواهد داد و پول شما را نیز، دور خواهد ریخت. پس در این زمینه، اطلاعات دقیقی کسب کنید و اندکی تفاوت قیمت را فدای کیفیت پایین کاشت مو نکنید.

    اهمیت انتخاب پزشک برای کاشت مو

    همان‌طور که در بالا نیز اشاره شد، ایمپلنت مو نکات ظریف مهمی دارد که پزشک باید در خصوص آن اطلاعات داشته باشد. ریسک عفونت، ریزش مو و نامطلوب بودن کیفیت کاشت، نکات مهمی است که توسط پزشک متخصص و باتجربه درنظر گرفته می‌شود. نداشتن ظرافت در ایمپلنت مو، عدم انتخاب صحیح تارهای مو و جنس موی مناسب برای کاشت، ایمپلنت مو در محیط آلوده و بدون ابزارهای مناسب، همه از مشکلاتی است که با انتخاب پزشک بی‌تجربه و غیرمتخصص لمس خواهید کرد. برای پیشگیری از وقوع چنین مشکلاتی، حتما برای انتخاب پزشک متخصص ایمپلنت مو تحقیق کنید و بهترین را برای افزودن این زیبایی به چهره‌تان، انتخاب کنید.

    جمع بندی

    ایمپلنت مو  یا روش کاشت مو DHI با وجود شباهت زیادی که به جراحی کاشت مو با روش FUE دارد اما در مقایسه با این روش جدیدتر است و مزایای بسیار زیادی دارد که این تکنیک کاشت مو را نسبت به سایر تکنیک ها برتر کرده است. یکی از بزرگترین مزایای این روش کاشت مو این است که بعد از جراحی جای زخم باقی نمی‌گذارد و ظاهری طبیعی ایجاد می‌کند. کلینیک های کاشت مو و پزشکان متخصصی که ایمپلنت مو یا همان DHI را ارائه می ‌دهند، ادعا می ‌کنند که این پیشرفته ‌ترین و مؤثرترین گزینه درمان مو است. اما نظر شما چیست؟ آیا در صورت نیاز حاضر به انجام این نوع عمل کاشت مو هستید؟

    [/vc_column_text][vc_toggle title=”چه کسی به روش ایمپلنت مو نیاز دارد؟”]

    افراد مبتلا به آلوپسی آندروژنیک که شایع ترین نوع ریزش مو است، بهترین کاندیدها برای کاشت مو با روش ایمپلنت هستند. علاوه بر آن ویژگی های زیر نیز شما را کاندید مناسبی برای ایمپلنت مو می کند:

    1. افرادی که کاشت مو انجام می دهند باید بالای 25 سال سن داشته باشند. ریزش مو قبل از این سن غیرقابل پیش بینی تر است.
    2. افرادی که مو های ضخیم‌تری دارند معمولاً نتایج بهتری نسبت به افرادی که مو های نازک‌تری دارند به دست می ‌آورند. مو های ضخیم تر به هر فولیکول مو پوشش بیشتری می دهد.
    3. افرادی که مو های روشن یا رنگ مویی نزدیک به رنگ پوست خود دارند، اغلب بهترین نتایج را کسب می کنند.
    [/vc_toggle][vc_toggle title=”بعد از انجام ایمپلنت مو از چه چیزهایی باید اجتناب کنم؟”]

    روزهای بعد از عمل ایمپلنت مو برای رشد و بقای فولیکول ها بسیار مهم است، بنابراین رعایت نکات زیر را جدی بگیرید:

    • بسته به محل قرارگیری فولیکول های جدید، برای 4 تا 5 روز آینده به پهلو بخوابید زیرا فولیکول های جدید نباید با بالش در تماس باشند. می توانید از یک بالش مسافرتی برای کمک استفاده کنید.
    • از قرار گرفتن در معرض آفتاب یا باران خودداری کنید. توصیه می کنیم بعد از 4 روز استفاده از کلاه را شروع کنید. 
    • به مدت 1 ماه از استفاده از محصولات شیمیایی مانند کمبود، ژل، تاپیک و غیره روی موهای خود خودداری کنید.
    • به مدت 3 روز از استعمال دخانیات خودداری کنید یا آن را به حداقل برسانید و در زمانی که آنتی بیوتیک مصرف می کنید (در صورت وجود) الکل مصرف نکنید.
    • هنگام مصرف داروهای ضد التهابی از مصرف بیش از حد نمک و شکر خودداری کنید.
    [/vc_toggle][vc_toggle title=”در صورت احساس خارش یا خشکی پوست چه باید کرد؟”]

    دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. ممکن است در روزهای اول پس از عمل ایمپلنت مو دچار خارش یا خشکی پوست شوید. این بخشی از روند درمان است. در این صورت می توانید شستشو را تکرار کنید.

    [/vc_toggle][vc_toggle title=”در صورت وجود ادم چه باید کرد؟”]

    ممکن است بین روزهای دوم و پنجم پس از عمل ایمپلنت مو تورم داشته باشید. ادم می تواند از خط مو شروع شده و به پیشانی کشیده شود و به ناحیه اطراف چشم و بینی ختم شود. این موضوع جای نگرانی ندارد زیرا پس از چند روز از بین می رود. سعی کنید در مصرف داروی خود پیگیر باشید. همچنین می توانید با ماساژ ملایم پیشانی از ناحیه میانی به سمت شقیقه ها به تورم کمک کنید.

    نوشتهٔ پیشین
    درباره عوارض کاشت مو بیشتر بدانیم!
    نوشتهٔ بعدی
    فیلر مو چیست؟

    4 دیدگاه. ترک جدید

    • سلام وقت بخیر این روش ایمپلنت مو رو آقای دکتر انجام میدن؟

      پاسخ
      • Doctor najafbeygi
        بهمن 13, 1399 5:09 ب.ظ

        با سلام
        دوست عزیز این روش فعلا در مرحله تست است و نمی توانید در حال حاضر از این روش استفاده کنید.

        پاسخ
    • سلام روش ایمپیلنت همان روش کاشت موی مصنوعی هست؟الان امکان انجام ایمپیلنت یا کاشت موی مصنوعی وجود داره؟

      پاسخ
      • Doctor najafbeygi
        بهمن 29, 1399 3:30 ب.ظ

        با سلام
        بله در این روش موی مصنوعی کاشت می شود که هنوز در مرحله تست است و در ایران انجام نمی شود.

        پاسخ

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Fill out this field
    Fill out this field
    لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
    شما باید با قوانین موافقت کنید.

    دکتر آرش نجف بیگی

    دکتر آرش نجف بیگی

    عضو هیات علمی دانشگاه/فعال انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی/عضو انجمن جراحان پلاستیک آمریکا

    آخرین مقالات