بهترین سن برای کاشت مو

16,248

بهترین سن برای کاشت مو

کاشت مو محدودیت سنی دارد و زمانی مناسب برای این کار در نظر گرفته می‌شود. برای دریافت بهترین نتیجه، انجام این عمل در سن مناسب، شرطی اساسی است.

کاشت مو باید پس از توقف کامل ریزش مو انجام شود. برای آگاهی از بهترین زمان کاشت مو نیاز به بررسی همزمان چند عامل داریم.

اولین نکته‌ای که دارای اهمیت است؛ جنسیت فرد متقاضی می‌باشد چون الگوی ریزش موی خانم‌ها و آقایان با هم متفاوتند.

در مورد آقایان با معاینه و آزمایش و مشخص کردن الگوی ریزش مو زمان مناسب کاشت مو تعیین می‌شود. اگر زودتر از سن تعیین‌شده عمل کاشت مو انجام شود، امکان دارد از موهای مستعد ریزش برداشته شود که پس از کاشت نیز دچار ریزش می‌شوند.

همینطور امکان دارد که در ناحیه پشت سر که اهداکننده تارهای کاشته‌شده هستند، ریزش ادامه پیدا کند و باعث شود که نواحی اهداکننده موی نمایان شوند.

بنابراین، این دو مورد در صورت رعایت نکردن سن مناسب کاشت مو می‌تواند در کیفیت نتیجه تأثیر به سزایی بگذارد.

در اینجا به افرادی که از سنین کم با ریزش موی ارثی مواجه می‌شوند، پیشنهاد می‌کنیم که از همان ابتدا به پزشک متخصص مراجعه نمایند، روند و میزان ریزش موی خود را کنترل نمایند و بخشی از موهای خود را نجات دهند.

در این صورت، اگر این افراد قصد کاشت مو داشته باشند، بانک موی کافی برای انجام عمل وجود دارد، در غیر این صورت اگر ریزش مو به اندازه‌ای شدید باشد که کل سر را دربر بگیرد، دیگر امکان کاشت مو وجود ندارد.

به طور معمول، در آقایان، در سن ۲۵ تا ۳۰ سالگی ریزش مو کامل می‌شود و پس از آن نیز برای رسیدن به نتیجه‌ای مطمئن، پزشک متخصص بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد.

الگوی ریزش مو در خانم‌ها متفاوت است و معمولأ تمام سر را در بر می‌گیرد. الگوی ریزش مو در خانم‌ها یک الگوی ثابت و مشخص را مانند الگوی ریزش موی آقایان در پیش نمی‌گیرد و پیچیده‌تر است.

بنابراین، نمی‌توان یک بازه سنی مشخص را به عنوان سن مناسب برای کاشت موی خانم‌ها اعلام نمود. ریزش مو در خانم‌ها ممکن است تنها در قسمتی از سر، کل سر و یا تنها با نازک شدن موها خود را نشان دهد.

حتی امکان دارد این ریزش دوره‌ای باشد و پس از مدتی مشکل حل گردد. بنابراین، برای دست یافتن به درک درستی از ریزش موی هر خانم، بایستی فرد متقاضی توسط دکتر متخصص به طور کامل بررسی شود تا بتوان لزوم کاشت مو و یا زمان مناسب را برای این عمل در هر فرد تعیین کرد.

بهترین سن برای کاشت مو در بین آقایان و خانم‌ها کاملا متفاوت است. الگوی ریزش مو و طاسی سر آقایان معمولا مشخص و شبیه به هم است. این ریزش مو که دلایل ژنتیکی و هورمونی دارد در یک بازه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال کامل خواهد شد. پس از آن می‌توان برای کاشت مو و استفاده از بانک موی سر اقدام کرد.اگر در سنین پایین و زمان کامل نشدن ریزش مو به کاشت اقدام کنیم، حتما در آینده با مشکلات مختلفی مواجه خواهیم شد. برای همین همیشه متخصصان توصیه می‌کنند که با کمک بررسی و معاینه دقیق و انجام آزمایش‌های لازم، در بهترین سن کاشت موی آقایان انجام شود.در این مقاله با الگوی ریزش موی سر، بهترین سن برای کاشت مو و همچنین دلیل طاسی سر آشنا خواهید شد.

بهترین سن برای کاشت مو چه زمانی است؟

بهترین سن برای کاشت مو به چند عامل مختلف بستگی دارد. نخست باید الگوی از دست دادن مو مشخص شده باشد و چرخه ریزش مو نیز کامل شود. همچنین باید میزان فولیکول کافی در بانک مو برای پیوند زدن به ناحیه طاسی موجود باشد. در واقع سن مناسب برای کاشت مو بر اساس جنسیت و علت طاسی متفاوت است.

در خانم‌ها هم یک بازه زمانی گسترده از دوره جوانی تا پیری، برای انجام کاشت مو فراهم است. بهترین سن برای کاشت مو بیشتر برای آقایانی مهم خواهد بود که از ریزش موی آلوپسی آندوژنی یا ریزش مو با الگوی مردانه مواجه هستند. این مشکل دلیل ژنتیکی دارد. معمولا بهتر است کاشت مو بعد از سنین ۲۵ تا ۳۰ سالگی انجام شود. البته این سن تنها یک عدد است. در واقع اگر الگوی ریزش موی مردانه کامل و مشخص شده باشد، می‌توان عمل کاشت را انجام داد. یعنی ریزش موی فرد متوقف شود و مطمئن باشیم دیگر این ریزش ادامه نخواهد داشت. در ادامه به چگونگی نقش الگوی ریزش مو در مشخص کردن بهترین سن کاشت مو در آقایان می‌پردازیم.

آیا در همه شرایط باید برای پیوند مو، لازم است منتظر پایان چرخه ریزش بود؟

برای خانم‌ها و همچنین آقایانی که به دلیل جراحت و صدمه دیدن پوست سر، موهای خود را از دست داده‌اند، چندان سن ملاک نیست. یعنی اگر شخصی در اثر حادثه‌ای به پوست سرش آسیب رسیده ولی خودش مشکل ریزش مو نداشته است، می‌تواند در هر سنی عمل کاشت مو را انجام دهد.

برای دیدن نمونه های کاشت مو توسط دکتر نجف بیگی ، مقاله کاشت مو به روش SUT را از دست ندهید .

دلایل ریزش مو در بانوان و آقایان در چیست؟

عوامل مختلفی چون:

آب و هوای نا‌مناسب و آلوده محل زندگی

داشتن سبک زندگی نغلط که در طی آن رژیم غذایی نا‌متعادل و نا‌مناسب وجود خواهد داشت.

عوامل ژنتیکی و وراثتی موجود در خانواده فرد

افزایش سن که در طی آن تولید فولیکل به مرور متوقف می‌شود.

اختلالات هورمونی ناشی از بیماری‌های زمینه‌ای

در بانوان نیز علاوه بر مشکلات قبل، تبعات ناشی از بارداری، زایمان و شیر‌دهی پس از آن

از دلایل عمده ریزش مو محسوب می‌شود.

 

اهمیت الگوی ریزش موی مردانه در عمل کاشت مو

تا قبل از سن ۲۵ تا ۳۰ سالگی معمولا ریزش موی سر در آقایان ادامه دارد. شاید در سن ۲۳ تا ۲۵ سالگی این ریزش کاهش پیدا کند ولی باید تا توقف کامل آن صبر کرد. در این دوره فرد می‌تواند از شیوه‌های جایگزینی مانند درمان ریزش مو با PRP، روش‌های ترمیم مو، مزوتراپی و درمان‌های دارویی کمک بگیرد. به این شکل، میزان ریزش مو کاهش پیدا می‌کند تا پس از توقف، امکان کاشت مو بهتر فراهم شود.

جالب است بدانید که دلیل ریزش مو در برخی آقایان، مشکل در عملکرد برخی فولیکول‌های مو است. فولیکول مو، یک ساختار کیسه‌ای شکل و فرو رفته در لایه‌های میانی پوست است. فولیکول یک اگران بسیار کوچک اما پیچیده می‌باشد که نقش تولید، رشد، تغذیه و محافظت از پیاز مو را بر عهده دارد. به نوعی می‌توان گفت که فولیکول مو مانند یک گلدان عمل می‌کند. هنگامی که یک تار مو از پوست سر جدا می‌شود و می‌ریزد، تار موی جدیدی در فولیکول تولید می‌شود. به این روند چرخه رشد مو می‌گویند.

 

چرخه ریزش مو

اگر زمان مناسبی را برای کاشت مو انتخاب نکنیم ممکن است با چه مشکلاتی مواجه شویم؟

اگر پیش از کامل شدن فرایند ریزش مو از بانک پشت سر مو برداشته شود، دو مشکل جدی پیش خواهد آمد. نخست اینکه ممکن است ریزش مو در پشت سر ادامه داشته باشد و در نهایت حالت نازیبایی در سر ایجاد شود. به صورتی که بالای سر پر پشت‌تر از پشت سر شود. هنگام انجام عمل کاشت مو، گرافت‌های مو را از ناحیه‌ای برمی‌دارند که دچار ریزش نشود.

مشکل دوم این است که موهای کاشته شده نیز در معرض خطر ریزش قرار دارند و ممکن است تمام نتایج کاشت مو از دست برود. به همین دلیل باید تا پایان چرخه ریزش مو صبر کرد.

چگونه بفهمیم ریزش مو متوقف شده و زمان پیوند مو فرا رسیده است؟

مسلما در یک بازه یکسان با دقت به مو‌های خود در طول روز به مرور متوجه خواهید شد که آیا ریزش موی شما سیر صعودی دارد یا نزولی. بازه یکسان به این معنا است که مثلا در یک شرایط یکسان روحی قرار گرفته باشید، یا در یک منطقه آب و هوایی یکسان و یا از یک رژیم غذایی یکسات در طول این بازه مصرف کرده باشید.

با اینحال هر زمان که قصد به کاشت مو داشتید می‌توانید با مراجعه به پزشک فوق تخصص پوست و زیبایی خود، از ایشان مشورت بگیرید. ایشان در طی مشاوره‌ای با شما زمان مناسب درمان این ناهنجاری را مشخص خواهند کرد.

چرخه رشد مو و دلیل ریزش مو در آقایان

موهای سر و بدن ما همواره یک چرخه ۲ تا ۷ ساله را طی می‌کند. یعنی هر تار مو، بسته به محل رشد در بدن و همچنین ژنتیک فرد و عمر چرخه رشد موی او، تنها ۲ تا ۷ سال عمر خواهد داشت. برای مثال در سر مردان، چرخه رشد مو بین ۳ تا ۵ سال خواهد بود. هر تار مو پس از ۳ تا ۵ سال رشد، از پوست سر جدا می‌شود و می‌ریزد. اندازه، ضخامت و طول مو نیز با همین چرخه رشد در ارتباط است. هرچه طول چرخه رشد مو بیشتر باشد، مو بیشتر رشد می‌کند و بلندتر می‌شود.

چرخه رشد مو به ترتیب در ۳ فاز اصلی و یک فاز میانی انجام می‌شود:

آناژن: در این فاز از چرخه مو، یک تار مو درون فولیکول در حال رشد است. از بخش پایینی فولیکول، رگ‌های خونی به پیاز مو متصل می‌شوند و تار مو را تغذیه می‌کنند. مو از بخش ریشه رشد می‌کند و بالا و بالاتر می‌رود. به این ترتیب ساقه مو از پوست سر بیشتر بیرون می‌زند و موهای سر بلندتر می‌شود. این فاز از رشد مو در سر آقایان بین ۳ تا ۵ سال طول می‌کشد. معمولا ۸۵% از موها در این فاز قرار دارند. به همین دلیل شما روی سر خود همیشه تعداد زیادی مو می‌بینید.

کاتاژن: در این مرحله، بخش پایینی فولیکول منقبض و جمع می‌شود. به این ترتیب ارتباط ریشه مو با رگ‌های خونی قطع می‌شود و مو می‌میرد. با مرگ مو فرایند ریزش مو آغاز می‌شود. موی مرده به سمت بالا هدایت می‌شود تا در نهایت از پوست سر جدا شود و بریزد. این فاز حدود ۷ تا ۱۰ روز طول می‌کشد. معمولا کمتر از ۱۵% از موها در این فاز قرار دارند. به این ترتیب روزانه حدود ۵۰ تا ۸۰ تار مو از سر شما جدا می‌شود و فولیکول‌ها برای فاز استراحت آماده می‌شوند.

تلوژن: در این فاز، فولیکول مو که درواقع کارخانه مو سازی به حساب می‌آید، به استراحت می‌پردازد. معمولا ۲ تا ۴ ماه فولیکول‌ها استراحت می‌کنند. کمتر از یک درصد از موها در این فاز قرار دارند.

آناژن اولیه: این مرحله کوتاه و میانی، زمانی است که یک تار موی جدید در بخش پایینی فولیکول شروع به رشد می‌کند. در واقع از درون یک کیسه کوچک که به فولیکول متصل است، یک سلول بنیادی مولد تار مو به سمت رحم یا ماتریکس فولیکول حرکت می‌کند تا در آنجا جای بگیرد. سپس شروع به تقسیم سلولی و تولید یک تار مو می‌کند. سپس فولیکول دوباره وارد فاز آناژن می‌شود تا تار مو رشد کند و بلند شود.

 

چرخه رشد مو

آیا تنها راه حل درمان ریزش و طاسی سر، کاشت مو است؟

متاسفانه چرخه ریزش مو به صورتی است که نمی‌توان جلوی آن را گرفت. با رعایت رژیم مناسب غذایی، کم کردن اضطراب و استرس، مصرف نکردن دخانیات، مصرف مکمل‌های غذایی مناسب و استفاده از محلول‌ها و دارو‌های تقویتی تنها می‌توانید سرعت ریزش مو را کمی کاهش دهید.

توقف ممکن نیست. اگر قرار بر این باشد که موهای شما بریزد این اتفاق خواهد افتاد. اما نیازی به نگرانی نخواهد بود. زیرا به راحتی با کمک انواع روش‌های پیوند مو که امروزه در شاخه پزشکی به وجود آمده است، درمان این ناهنجاری برای شما ممکن شده است.

دلیل توقف رشد موهای سر چیست؟

دانستن این موضوع جالب است. در هر فولیکول از زمان تولد تا مرگ ما، حدود ۲۰ سلول بنیادی برای ساخت تار موی جدید وجود دارد. این سلول‌ها هر ۳ تا ۵ سال یک موی جدید در سر ما تولید می‌کنند. حال وقتی که این سلول‌های بنیادی تمام شوند، دیگر مویی در سر ما رشد نخواهد کرد. به این ترتیب در افراد مختلف، بین ۶۰ تا ۱۰۰ سالگی، تمام سلول‌های بنیادی تمام خواهد شد و فرد برای همیشه طاس می‌شود.

حال در برخی افراد به دلایل ژنتیکی و هورمونی، سرعت رشد و ریزش مو بیشتر خواهد شد. در این موارد، آن ۲۰ سلول بنیادی خیلی سریع‌تر مصرف می‌شود و در نتیجه در سنین پایین، حدود ۲۵ تا ۳۰ سالگی، بخشی از سر دیگر مویی نخواهد داشت. معمولا وضعیت گیرنده‌های ژنتیکی در فولیکول‌های موی سر آقایان در ناحیه جلو سر با پشت سر متفاوت است. در نتیجه معمولا ریزش مو در الگوی ژنتیکی ریزش موی آقایان، از جلوی سر شروع می‌شود. این در حالی است که ریزش مو در خانم‌ها معمولا در تمامی مناطق سر رخ می‌دهد.

بررسی سن مناسب برای کاشت موی سر

سن مناسب برای کاشت مو در هر فرد متفاوت است. اما به طور کلی بهترین سن برای کاشت مو در آقایان، با معاینه، آزمایش و مشخص کردن چرخه رشد مو و الگوی ریزش موی سر، در ارتباط است. برای مثال اگر فردی در سنین پایین و زیر ۲۵ تا ۳۰ سال بخواهد کاشت مو انجام دهد، در آینده با مشکل مواجه خواهد شد. در کاشت مو معمولا از ناحیه پشت سر به عنوان منطقه اهدا کننده (بانک مو) استفاده می‌شود. گرافت‌های مو که معمولا شامل ۲ تا ۳ تار مو هستند، از پشت سر برداشته می‌شوند تا در جلوی سر کاشته شوند.

معمولا در زمان ریزش مو، بخشی از موهای پشت سر نیز دچار ریزش می‌شود. به همین دلیل هنگام جدا کردن گرافت‌های مو نمی‌توان مشخص کرد که آیا آن تار مو مستعد ریزش است یا خیر. به همین دلیل ممکن است موی کاشته شده پس از چند سال دچار ریزش شود و نتیجه کاشت مو از دست برود.

از سوی دیگر در برخی افراد میزان ریزش مو به حدی است که ناحیه پشت سر نیز به شدت دچار ریزش و کم پشت شدن می‌شود. در چنین مواردی اگر قبلا از پشت سر مویی برای کاشت برداشته شده باشد، دو مشکل به وجود خواهد آمد. یکی اینکه با کم پشت شدن پشت سر، جای گرافت‌های برداشته شده از پوست سر مشخص می‌شود. دیگر اینکه با برداشتن مو از پشت سر، به بیشتر تنک شدن و کم‌حجم شدن موی پشت سر کمک شده است.

همچنین در چنین حالتی ممکن است موی جلوی سر از موی پشت سر پرپشت‌تر باشد. این عارضه ظاهر جالبی ندارد و شکل موهای سر را از حالت طبیعی ریزش خارج می‌کند. به همین دلیل همیشه تاکید می‌شود که تا پایان دوره ریزش مو باید صبر کرد. تشخیص الگوی ریزش موی مردانه بین سال‌های ۲۰ تا ۲۵ و یا حتی ۲۰ تا ۳۰ سالگی بسیار سخت است.

البته باید توجه داشته باشید که تعداد فولیکول‌های درون پوست سر شما بی‌نهایت نیست. پس معمولا تنها یک بار شانس انجام یک عمل کاشت موی مناسب و کاملا موفقیت آمیز را خواهید داشت. در چنین شرایطی بهتر است همیشه با یک جراحی پلاستیک و زیبایی مشورت کنید تا بهترین سن برای کاشت مو و بهترین روش کاشت مو را به شما پیشنهاد کند.

چه زمانی نمی‌توان کاشت مو انجام داد؟

این موضوع حائز اهمیت است که بدانید اگر الگوی ریزش موهای شما به اندازه‌ای شدید باشد که تمام سر شما را در بر بگیرد، دیگر نمی‌توان از پشت سر شما به عنوان بانک مو استفاده کرد. معمولا اگر ریزش مو از سنین پایین‌تر شروع شود، با یک الگوی ژنتیکی ریزش موی شدید و طاسی گسترده روبرو خواهیم بود.

در چنین شرایطی بسیار پیش می‌آید که جوانان ۱۸ تا ۲۰ ساله که به ریزش شدید مو مواجه شده‌اند، برای انجام عمل کاشت مو مراجعه می‌کنند. در این موارد احتمال ریزش موهای پشت سر در آینده نزدیک بسیار بالا است. اگر عمل کاشت مو با کمک بانک موی پشت سر انجام شود، حتما در آینده پشت موی این افراد کم مو خواهد شد.

برای اینکه بتوانیم بهترین زمان را برای کاشت مو انتخاب کنیم چکاری می‌توان انجام داد؟

پیشنهاد می‌شود به محض مواجه شدن با ریزش مو، حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید. با کمک درمان‌های دارویی و تقویت کننده مو، می‌توان روند ریزش را کند کرد و بخشی از موها را نجات داد. این درمان‌ها و روش‌های کمکی را می‌توان تا پایان قطعی ریزش مو و مشخص شدن الگوی طاسی ادامه داد. حتی در مواردی ممکن است جلوی ریزش مو را از همان ابتدا گرفت و در نهایت دیگر شما نیاز به عمل کاشت مو نداشته باشید.

 

تاثیر کاشت مو

 

بانک مو در عمل کاشت موی سر

فولیکول‌های مو که در سرتاسر بدن و پوست ما پراکنده هستند، در برابر هورمون‌های آندروژنی و ریزش مو به دو دسته تقسیم می‌شوند:

دسته مقاوم به هورمون‌ها آندروژنی: فولیکول‌های موجود در مناطقی از پشت و اطراف سر؛ همچنین فولیکول‌های موجود در دیگر بخش‌های بدن

دسته حساس به هورمون‌های آندروژنی: معمولا فولیکول‌های مناطق جلو و وسط سر

به ناحیه پشت و اطراف سر که فولیکول‌های آن نسبت به هورمون آندروژنی مقاوم هستند و دچار ریزش نمی‌شوند، بانک موی سر گفته می‌شود. البته گاهی پیش می‌آید که فولیکول‌های مناطق بانک مو نیز به هورمون‌ها حساس می‌شوند و دیگر برای کاشت مو مناسب نخواهند بود.

اصلی‌ترین هورمون آندروژنی، هورمون جنسی مردانه یا همان تستسترون است.این هورمون در آقاین و خانم‌ها ترشح می‌شود. هورمون‌های آندروژنی در آن دسته از کسانی که به آلوپسی آندروژنی دچار هستند، موجب کاهش ضخامت مو و در نهایت ریزش مو خواهد شد.

چگونگی الگوی ریزش مو مشخص خواهد کرد که آیا بانک مو در سر برای کاشت مو مناسب است یا خیر. در صورت گسترده و شدید بودن ریزش در نواحی پشت و اطراف سر، ممکن است بتوان از فولیکول‌های موی دیگر بخش‌های بدن نیز استفاده کرد. برای مثال ریش آقایان یکی از بانک‌های جایگزین برای کاشت مو است.

آیا الگوی ریزش مو در خانم‌ها یکسان است؟

در خانم‌ها الگوی ریزش مو بسیار پیچیده‌تر از آقایان است. یعنی به این صورت نیست که فقط در نقطه خاصی از سر دچار ریزش شوند. یا فقط در قسمت پیشانی و خط رویش مو، مو‌های خود را از دست دهند. در برخی بانوان ممکن است این مشکل، مقطعی بوده باشه و در برخی  نیز در تمامی نواحی سر این اتفاق بیفتد.

بهترین سن برای کاشت مو در خانم‌ها

معمولا در خانم‌ها یک سن مناسب برای کاشت مو وجود ندارد. الگوی ریزش مو در خانم‌ها نیز با آقایان متفاوت است. الگوی ریزش موی آقایان معمولا شبیه به هم و قابل پیش‌بینی است. به همین دلیل می‌توان با یک سری روش جراحی کاشت موی مشخص، مشکل آقایان را حل کرد. در حالی که ریزش مو در خانم‌ها معمولا پراکنده است. ممکن است این نازک شدن مو، ریزش و طاسی سر در هر سنی رخ دهد و به عوامل مختلفی بستگی دارد. حتی در بسیاری از موارد ریزش و طاسی سر خانم‌ها به دلیل طولانی شدن فاز تلوژن یا استراحت فولیکول‌های مو است. ممکن است پس از مدتی مشکل حل شود و یا با کمک برخی درمان‌ها دوباره موها را به فاز آناژن و رشد منتقل کرد. به طور کلی ریزش مو در خانم‌ها وضعیت پیچیده‌تری دارد و نیاز به معاینه و بررسی کامل توسط پزشک متخصص دارد.

در نهایت باید گفت روش‌های زیادی برای درمان مشکلات مو وریزش آن وجود دارد. انتخاب بهترین روش درمان این ناهنجاری پوستی تنها از عهده یک پزشک فوق تخصص پوست و زیبایی که تخصص کافی در شناخت مو را دارد بر می‌آید. بنابراین هر زمان که نیاز به کاشت را در خود احساس کردید بهتر است با یک پزشک معتبر و باسابقه مشورت کنید.

آیا کاشت مو قبل از ۳۰ سال درست است؟

به طور کلی این مسئله بستگی کامل به نظر پزشک یا فرد مشاور دارد. در مواردی که موهای فرد کاملاً ریزش داشته و سطح طاسی پیداست میتوان در افراد زیر ۳۰ سال هم کاشت را انجام داد. اما در مواقعی که ریزش مو تازه شروع شده باشد بیشتر روش های تقویتی برای افراد زیر ۳۰ سال توصیه می شود.

چه مدت بعد از کاشت مو میتوان عمل هایی مثل جراحی بینی فک و غیره را انجام داد؟

عمل های جراحی را باید یک ماه قبل و یا دو ماه بعد از کاشت انجام داد.

آیا در دوران بارداری و شیردهی هم میتوان کاشت مو و ابرو انجام داد؟

بله، می توان اما باید تا ۴۸ ساعت به فرزند خود شیر ندهند زیرا امکان دارد در شیر داروی بی حسی وجود داشته باشد.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
24 نظرات
  1. رضا می گوید

    باسلام
    من دچار ریزش مو ارثی شدم بهترین سن برای کاشت مو برای من چه سنی میباشد؟

    1. Doctor najafbeygi می گوید

      با سلام
      سن کناسب برای کاشت مو به عوامل مختلفی بستگی دارد ولی معمولا بین ۳۰ تا ۴۰ سال مناسبترین زمان می باشد.

  2. صادق می گوید

    سلام خسته نباشید من ۲۵ سالمه وموهام کاملاً ریزش خودش کرده ودیگه ریزشی نداره آیا میتونم مو بکارم یا بازم صبر کنم ممنون از شما

    1. Doctor najafbeygi می گوید

      با سلام
      دوست عزیز تشخیص اینکه مو کامل ریزش کرده یا نه به راحتی نیست و در معاینه حضوری توسط پزشک انجام می شود.

  3. وحید می گوید

    سلام من ۲۵ سالم هست و موهای سرم انقدر ریزش کرده که الان پوست سرم معلومه ، خواستم بدوم آیا این موهایی که باقی مونده هم میریزه ؟ و اینکه آیا میشه بین این ها مو کاشت ؟

    1. Doctor najafbeygi می گوید

      با سلام
      معمولا تا سن ۳۰ سالگی ریزش مو کامل می شود و موهایی که می ماند معمولا تا پایان عمر باقی می ماند و بهتر است بعد آن زمان اقدام به کاشت نمایید.

  4. فرهاد می گوید

    سلام هزینه کاشت مو بر چه اساسی تعیین میشه؟

    1. Doctor najafbeygi می گوید

      با سلام
      دوست عزیز معمولا هزینه ها بر اساس مهارت تکنسین ها و مجموعه،تجهیزات مورد استفاده، تعداد روز مورد نیاز برای کاشت و مقدار تراکمی که می توان کاشت محاسبه می شود.

  5. سحر می گوید

    سلام دکتر ممنون از مطالبتون

    1. Doctor najafbeygi می گوید

      سلام
      خوشحالیم که تونستیم رضایت شما را جلب کنیم

  6. ناشناس می گوید

    سلام چیکارکنم که ریزش موهایم قطع بشه

    1. Doctor najafbeygi می گوید

      با سلام
      دوست عزیز شما باید به صورت حضوری مراجعه کنید تا مشخص شود علت ریزش موی شما چیست و چه درمانی برای شما مناسبترین گزینه است.

  7. ناشناس می گوید

    ۳۷سال دارم مرکز سرم تاس جلوی سرم مو داره چیکار کنم صبر کنم جلوی سرم هم تاس بشه بعد مو بکارم راهنمایی فرمائید ممنون

    1. Doctor najafbeygi می گوید

      با سلام
      با توجه به سنتان احتمالا ریزش موهایتان پایان یافته و الان بهترین سن برای کاشت است.

  8. محمد می گوید

    با سلام من ۲۷ سال سن دارم واز ۱۹ سالگی جلوی مو هام ریخت واز ۲۵ سالگی مرکز سرم، الان در این سن برای کاشت مو خوبه اقدام کنم.چون بانک موی خوبی دارم. ممنون

    1. Doctor najafbeygi می گوید

      با سلام
      اگر قسمتی که ریزش داشته کامل ریزش کرده باشد و دیگر مویی وجود نداشته باشد می توانید کاشت انجام دهید.

  9. ناشناس می گوید

    سلام خسته نباشید من حدود ۲۲ سالم هست من جلو سرم کاملا دوطرفیش ریخته بود کاشت مو انجام دادم الان سه ماه نیمی میشه بعد اون موها کی کاشت کردم فک کنم ریزش داره بعد وسط سرم کی مو داشت یکم ضعیف میشه راهنمایی کنید

    1. Doctor najafbeygi می گوید

      با سلام
      دوست عزیز تا به صورت حضوری معاینه نشوید نمی توان دقیق اعلام کرد چه روشی برای شما بهترین نتیجه را می دهد.

  10. مهدی می گوید

    سلام آیا با بانک موی ضعیف می توان مو کاشت

    1. Doctor najafbeygi می گوید

      با سلام
      دوست عزیز تا به صورت حضوری معاینه نشوید نمی توان دقیق اعلام کرد آیا می توان برای شما کاشت انجام داد یا خیر.
      لطفا برای اطلاعات بیشتر با شماره های کلینیک تماس بگیرید.

  11. مهدی می گوید

    سلام من ۱۹ سالم هست و متاسفانه موهایم ریزش زیادی داشته و کاملا خالی شده و سن کاشت را هم ندارم میخواستم بدونم آیا با دارو میتونم حجم قبلی موهایم را در این سن بدست بیارم یا باید تا زمانی که سن کاشتم شد همین مو را تحمل کنم؟؟؟؟؟؟؟

    1. Doctor najafbeygi می گوید

      با سلام
      دوست عزیز با توجه به انکه سن شما برای کاشت خیلی کم است بهتر است به متخصص پوست و مو مراجعه نمایید تا با توجه به علت ریزش موی شما درمان انجام شود.

  12. فرهاد می گوید

    سلام من ۲۵ سالم هست متاسفانه ریزش دارم از جلو سر میخواستم بدونم میتوانم کاشت مو انجام بدم

    1. Doctor najafbeygi می گوید

      با سلام
      دوست عزیز بهتر است تا سن ۳۰ سالگی صبر کنید و بعد از آن اقدام به کاشت مو نمایید.

سوال خود را بپرسید. مشاوران ما آماده پاسخگویی به شما هستند

سوال خود را از مشاوران ما بپرسید

مشاوره