اگر از آن دسته افرادی هستید که دوره ریزش مو شدیدی را تجربه کرده و تراکم مو خود را ازدست دادهاید، طبیعی است که در جستجوی راهکاری مناسب برای بازگرداندن زیبایی و جذابیت چهرهتان باشید. نگرانی از نیاز تراشیدن و کاشت مو سر و همچنین، دشواریهای رشد مجدد موها، ناهماهنگی آنها با سایر بخشهای سر و همچنین، دهها نگرانی دیگر در خصوص کاشت، موجب شده است تا بسیاری از افراد به دنبال این کار نباشند. اما خبر خوب این است که کاشت مو بدون تراشیدن موی سر نیز امکانپذیر است. علم پزشکی در کنار تکنیکهای مختلف میتواند مشکلات روشهای موجود را حل کند و راهکارهایی مطلوب برای درمان بیدردسر ایجاد کند. کاشت مو بدون تراشیدن موی سر یکی از همین موارد است.
اگر شما نیز به دنبال کاشت مو بدون تراشیدن موی سر هستید و میخواهید جزییاتی در خصوص کاشت مو بدون کوتاه کردن مو بدانید، تا پایان همراه ما باشید.
در این مقاله با مطالب زیر آشنا میشوید:
- کاشت مو بدون تراشیدن موی سر چگونه است؟
- افراد کاندید کاشت مو بدون تراشیدن سر
- روشهای کاشت مو متداول کدامند؟
- روشهای کاشت مو بدون تراشیدن موی سر
- مزایای کاشت مو بدون کوتاه کردن مو
- معایب کاشت مو بدون تراشیدن موی سر
- هزینه کاشت مو بدون کوتاه کردن مو چقدر است؟
- خلاصه مطلب
کاشت مو بدون تراشیدن موی سر چگونه است؟
بسیاری از افراد نگرانی شدیدی بابت تراشیده شدن موی سر دارند و همین موضوع موجب شده است تا سراغ روشهای کاشت مو را نگیرند. عدم اقدام برای کاشت مو موجب میشود تا موها هر روز کمتر و کمتر شده و همچنین، ظاهر چهره فرد دچار تغییر شود؛ اما خوشبختانه، این روزها پزشکان با درک اهمیت کاشت مو بدون تراشیدن موی سر تلاش میکنند تا نیاز افراد را برآورده کنند.
کاشت مو بدون کوتاه کردن مو، گاهی تنها در ناحیه بانک مو اجرا میشود و گاهی نیز، در هر دو بخش بانک مو و محل کاشت اعمال میگردد. انتخاب تکنیک کاشت مو بدون تراشیدن موی سر، در جلسه مشاوره پیش از انجام کاشت صورت میپذیرد. شما براساس نیاز و انتظاراتی که از کاشت مو دارید، میتوانید با پزشک صحبت کنید. اما در نهایت تصمیم گیرنده اصلی در این زمینه پزشک معالج شما است؛ چرا که انتخاب تکنیک مناسب کاشت مو بدون تراشیدن موی سر، اهمیت بسیار زیادی در موفقیت کاشت و نتیجه آن دارد.
افراد کاندید کاشت مو بدون تراشیدن سر
جالب است بدانید که چه افرادی میتوانند کاشت مو بدون تراشیدن سر را انتخاب کنند؟ این روش برای چه طیفی از متقاضیان مناسب است؟ در واقع، کاشت مو با روش تراشیدن موی سر زمانی برایتان مناسب است که طاسی اندکی داشته باشید یا کاهش تراکم موها تنها در یک ناحیه خاص وجود داشته باشد. اگر کاشت مو گسترده باشد، قطعا زمان و هزینه بسیار زیادی از شما گرفته خواهد شد. اگر تار موهای ضعیفی داشته باشید، باز هم این روش برایتان مناسب نیست. افرادی کاندید مناسبی برای کاشت مو بدون کوتاهی موها هستند که تار موهای ضخیمی داشته باشند. این تار موها نیازمند دقت کمتری در زمان برداشت فولیکول هستند و پزشک در مدت زمان کوتاهتری امکان برداشت دارد.
روشهای کاشت مو متداول کدامند؟
این روزها متدهای مختلفی برای کاشت مو وجود دارد که هر پزشک بر حسب شرایط متقاضی، اقدام به انجام یکی از آنها میکند. انتخاب تکنیک کاشت، ارتباط مستقیمی با شرایط هر فرد دارد. زمانی که شخصی متقاضی کاشت مو است، اما بانک مو ضعیفی دارد و لازم است برداشت فولیکول بسیار حساس انجام شود، پزشک متخصص کاشت از روش FUE استفاده میکند. اما زمانی که فرد دارای بانک مو قوی باشد و محدودیتی در برداشت آن وجود نداشته باشد، استفاده از روش FUT بهترین گزینه است. در ادامه با شرح هر کدام از روشها آشنا خواهید شد:
1- کاشت مو با روش FUE
زمانی که صحبت از کاشت مو میشود، عده زیادی نگران مرحله برداشت فولیکولها و کاشت آن هستند. در کاشت مو با روش FUE پزشک متخصص ابتدا شرایط بانک مو را ارزیابی میکند. اگر بانک مو ضعیفی داشته باشید، قطعا این روش بهترین گزینه برای شما است؛ چرا که پزشک با کمک دستیاران در کمترین زمان ممکن، نسبت به برداشت فولیکولها از بانک مو اقدام میکند.
این برداشت به صورت تک به تک انجام میشود و گاهی به وسیله پانچهای مخصوص برداشت انجام میگردد. پس از این مرحله آماده سازی فولیکولهای مو انجام میشود. جداسازی فولیکولهای آسیب دیده و انتخاب باکیفیتترین فولیکولها برای کاشت مو انجام میگردد؛ سپس، مرحله کاشت یا انتقال به محل جدید فرامیرسد.
در این فاز از پروسه کاشت مو، باید پزشک بر اساس خواب مو، خط رویش مو و پارامترهای اینچنینی بهترین زاویه کاشت را تعیین کرده و کاشت مو را انجام دهد. به یاد داشته باشید که کاشت مو با روش FUE کمترین آسیب ممکن را به بانک مو تحمیل میکند. از سوی دیگر، برداشت نواری وجود ندارد و هیچ رد بخیهای در بانک مو باقی نمیگذارد. از آنجایی که برداشت فولیکولها تک به تک انجام میشود، بسیار زمانبر بوده ولی موفقیت آمیزترین برداشت را در بر خواهد داشت.
2- کاشت مو با روش FUT
تکنیکهای مختلف کاشت مو به شما اجازه میدهند تا نحوه انتقال موها از محل بانک مو به محل جدید را تعیین کنید. بهترین فردی که میتواند روش مناسب شما را پیشنهاد کند، پزشک متخصص و باتجربه در این زمینه است.
کاشت مو با روش FUT به گونهای است که میتوانید در کمترین زمان ممکن کاشت مو را تجربه کنید. معمولا این روش برای افرادی استفاده میشود که بانک مو بسیار قوی دارند و موهای این ناحیه از سرشان تراکم بالایی دارد.
این مدل کاشت مو بدون تراشیدن موی سر امکان پذیر نیست و معمولا نواحی برداشت و کاشت فولیکول مو، تراشیده میشود تا کار به بهترین شکل و بالاترین سرعت ممکن انجام شود.
پزشک با انجام بیحسی در پشت سر، اقدام به برداشت نواری از بانک مو میکند. برداشت هوشمندانه به شما کمک میکند تا پس از بهبودی شاهد جای زخم گسترده و خط بخیه زیاد در بانک مو نباشید. پس از این مرحله آماده سازی فولیکولهای مو و جداسازی انجام میشود تا همه چیز برای کاشت مو فراهم گردد. پس از آماده سازی، نوبت به ایجاد سوراخهای لازم جهت کاشت مو فرا میرسد.
تخصص و تجربه پزشک با ایجاد زاویه سوراخهای مناسب کاشت، مشخص میشود؛ چرا که همین موضوع تعیین کننده خواب موها پس از رویش است. نظم، زیبایی و طبیعی بودن موهای کاشته شده ارتباط مستقیمی با این بخش از کار پزشک دارد.
روشهای کاشت مو بدون تراشیدن موی سر
متدهای مختلف کاشت مو باتوجه به نیاز مراجعه کنندگان در حال تغییر است. این تغییرات موجب افزایش تعداد فولیکولهای قابل کاشت، سهولت برداشت از بانک مو، کاشت با بالاترین امکان موفقیت و همچنین، برداشت با کمترین میزان آسیب ایجاد شده است. خوشبختانه، علم پزشکی پیوسته در حال شناسایی نیازهای مراجعه کنندگان و برآورده سازی امکانات مورد نیاز برای آن است. کاشت مو بدون تراشیدن موی سر بهوسیله تکینکهای مختلفی انجام میشود که شناخت آن برای آگاهی شما مطلوب است.
1- کاشت مو بدون تراشیدن موی سر با روش DHI
یکی از پیشرفتهترین و بهترین روشهای کاشت مو سر بدون کوتاه کردن مو، استفاده از روش DHI یا کاشت مو مستقیم است. این روش به کاشت مو میکروگرافت شهرت دارد.
برای استفاده از این روش، تنها اقدام لازم جهت کاشت مو، کوتاه کردن موها است. شما میتوانید با کوتاه کردن مو و آماده سازی محل برداشت و کاشت، بهترین کیفیت کاشت را تجربه کنید.
کاشت مو بدون تراشیدن موی سر در روش DHI، با استفاده از قلم Choi انجام میشود. این قلم به شکلی اتوماتیک با بالاترین میزان دقت، میتواند فولیکولهای مدنظر در بانک مو را برداشت کند. این فولیکولها درون دستگاه باقی میمانند تا مرحله کاشت شروع شود. سرعت بالای کاشت در این روش و مزیتی مثل عدم نیاز به کوتاه کردن موها، بهترین گزینهای است که در اختیار شما قرار میگیرد.
2- کاشت مو بدون تراشیدن موی سر با روش FUE
اگر طرفدار کاشت مو بدون تراشیدن موی سر باشید، استفاده از تکنیک کاشت مو با روش FUE که به روش FIT نیز شهرت دارد، بهترین گزینه برای شما است. کاشت مو بدون کوتاه کردن موها شرایطی را فراهم میکند تا بدون نگرانی و استرس نسبت به انجام این عمل اقدام کنید.
در روش FUE پزشک متخصص با استفاده از پنس و ابزار مخصوص، اقدام به برداشت فولیکول از بانک مو میکند. برای اجرای این مرحله با دارا بودن مو، زمان بیشتری صرف میشود و پروسه کاشت کمی طولانیتر خواهد بود؛ اما تخصص و تجربه پزشک و تیم کاشت مو، این امکان را فراهم میکند تا بدون تراشیدن موها، تنها با کوتاهی یا حتی گاهی بدون کوتاهی مو، نسبت به کاشت مو اقدام کنید. این روش هیچ اسکار پوستی به جا نمیگذارد.
مزایای کاشت مو بدون کوتاه کردن مو
اطلاع از مزایای هر تکنیک جراحی، به شما کمک میکند تا آگاهانه در خصوص آن تصمیم بگیرید. با دانش کافی در خصوص مزایا و معایب هر روش، میتوانید نظراتتان را مطرح کنید تا در جلسه مشاوره بهترین تصمیم گیری را همراه با پزشک متخصصتان داشته باشید. در ادامه قصد داریم به مزایای کاشت مو بدون نیاز به کوتاهی موها اشاره کنیم:
- ریسک بروز عوارض جانبی در این روش بسیار کم است؛
- کیفیت گرافتهای برداشت شده از بانک مو به دلیل تکنیک، تجهیزات و دقت، بسیار بالا است؛
- دوره نقاهت در کاشت مو بدون کوتاهی موها، بسیار کوتاهتر از سایر روشها است؛
- اسکار پوستی نمایان نیست یا زودتر از روشهای دیگر پنهان میشود؛
- کاشت مو بدون ایجاد خونریزی و با کمترین میزان درد انجام میشود؛
- هیچ بخیه و اقدام تهاجمی برای برداشت فولیکول مو انجام نمیشود؛
- تناسب موها به دلیل عدم نیاز به کوتاهی و تراشیدن حفظ میشود؛
- نواحی زخم و دلمههای سطح پوست قابل مشاهده نیست؛
- اطرافیان متوجه کاشت مو شما نمیشوند.
معایب کاشت مو بدون تراشیدن موی سر
استفاده از هر تکنیکی برای کاشت مو سر، مزایا و معایب خاص خود را دارد. اطلاع از معایب و ریسکهای احتمالی هرچند اندک در تکنیکهای مختلف، به شما حق انتخاب میدهد تا آگاهانه تصمیم بگیرید. معایب این عمل که در ادامه به آن میپردازیم، بسیار اندک و محدود هستند. اما حق شما است که از همین موارد نیز اطلاع یابید.
- طولانی شدن مرحله برداشت فولیکول و کاشت آن، یکی از مهمترین معایب کاشت بدون تراشیدن مو است.
- طولانی شدن برداشت و کاشت مو، موجب افزایش دز مصرفی داروی بیحسی میشود.
- کاشت مو بدون تراشیدن موی سر نیازمند حضور تیم بزرگتری نسبت به کاشت عادی است و همین موضوع سبب افزایش چشم گیر هزینههای کاشت میشود.
- کاهش دقت در کاشت مو و برداشت فولیکولها، یکی دیگر از معایب این روش محسوب میشود؛ چرا که پزشک متخصص دید خوبی برای انجام کار ندارد و گاهی ریسک بروز آسیب به فولیکولهای برداشت شده در زمان برداشت یا کاشت وجود دارد.
- احتمال طولانی شدن جلسه کاشت به بیش از یک روز
- افزایش هزینه کاشت مو با روش کوتاه نکردن موهای ناحیه برداشت و کاشت
هزینه کاشت مو بدون کوتاه کردن مو چقدر است؟
احتمالا باتوجه به مزایا و معایب کاشت مو بدون کوتاه کردن مو، مشتاق هستید که در خصوص هزینه آن بیشتر بدانید. هرچند عدم کوتاهی موها و پنهان ماندن کاشت مو بسیار جذاب است، اما باید درنظر داشته باشید که طولانی شدن مدت زمان کاشت، هزینه زیادی برایتان خواهد داشت. هرچه تعداد پرسنل تیم کاشت مو افزایش یابد، قطعا هزینه نهایی بیشتر خواهد شد. هرچه داروی بیحسی مصرفی و ساعات حضورتان در مرکز کاشت مو و اتاق عمل آن بیشتر باشد، هزینه نهایی کاشت مو بدون کوتاه کردن مو بیشتر است. پس سعی کنید تنها در صورتی از این روش استفاده کنید که محل مورد نظر برای کاشت محدود باشد و نیازمند صرف زمان بسیار طولانی نباشید.
مقاله ترک پوست سر بعد از کاشت مو و راهکارهای پیشگیری و درمان آن را از دست ندهید.
خلاصه مطلب
اگر تجربه ریزش مو دارید و تراکم موهای شما کم شده است، پیدا کردن راهکاری جهت کاشت مو بهترین کاری است که باید انجام دهید. کاشت مو بدون کوتاه کردن مو موجب میشود تا کمترین دردسر و فشار کاشت را تحمل کنید. اما کاندید بودن یا نبودن شما برای انجام این روش، توسط پزشک متخصص تعیین میگردد.
سوالات متداول کاشت مو بدون تراشیدن موی سر