×

    جوش بعد از کاشت مو

    1. خانه
    2. دسته کاشت مو
    3. جوش بعد از کاشت مو
    جوش به وجود آنده بعد از کاشت مو

     

    جوش بعد از کاشت مو معمولا یک عارضه طبیعی است که به تعداد محدود ایجاد می‌شود. برخی از این جوش‌ها جنبه التهاب پوستی دارند و واکنش طبیعی بدن به عمل پیوند مو هستند. برخی دیگر نیز با فرایند رویش دوباره موها در ارتباط می‌باشند و تعداد آن‌ها زیاد نیست. این نوع جوش‌ها به مرور زمان رفع می‌شوند. اگر مراقبت‌های بعد از کاشت مو را به خوبی انجام دهید، خیلی زود از شر جوش بعد از کاشت مو خلاص خواهید شد.

    از طرف دیگر جوش‌هایی هم وجود دارند که جنبه عفونی دارند. کسانی که مراقبت‌های بعد از کاشت مو، ضدعفونی کردن، مصرف داروهای آنتی‌بیوتیک و شست و شوی سر را جدی نمی‌گیرند، دچار این نوع از جوش بعد از کاشت مو می‌شوند. این عارضه بسیار خطرناک است و می‌تواند کل نتایج کاشت موی شما را تحت تاثیر قرار دهد. رعایت بهداشت و ضد عفونی کردن پوست سر، به‌ویژه در دو هفته نخست بعد از کاشت مو بسیار ضروری است.

    با این حال در صورت ایجاد جوش بعد از کاشت مو چه از نوع طبیعی و قابل رفع و چه جوش عفونی، حتما باید مراقبت‌های بهداشتی و درمانی ویژه‌ای را رعایت کنید. به خصوص اگر این جوش‌ها خود به خود رفع نشوند یا رفته رفته بیشتر شوند. مهمترین مراقبت‌های بعد از کاشت مو و رفع جوش، در ادامه این مقاله توضیح داده شده است.

    دلیل ایجاد جوش بعد از کاشت مو و درمان آن

    ایجاد جوش بعد از کاشت مو در بسیاری از موارد طبیعی است. با این حال برخی جوش‌ها به دلیل شرایط ویژه سر فرد یا رعایت نکردن بهداشت و شست و شو ایجاد می‌شوند. جوش‌هایی که به صورت طبیعی در تعداد محدود به وجود می‌آیند معمولا سطحی هستند و به صورت برجستگی‌های قرمز رنگ کوچک یا بزرگ دیده می‌شوند. این جوش‌های معمولا به دلیل التهاب پوست سر و واکنش پوست به کاشت مو ظاهر می‌شوند. برخی جوش‌ها نیز در ناحیه دهنده مو شکل می‌گیرند که ناشی از ضخم و التهاب پوست است.

    همچنین پس از کاشت مو معمولا یک دوره ریزش موهای کاشته شده ، ریزش مو بعد از کاشت مو وجود دارد. در این دوره که شوک ریزش گفته می‌شود، موهای کاشت شده از ساقه جدا شده و می‌ریزند. اما ریشه مو در فولیکول‌ها باقی می‌مانند و دوباره شروع به رشد می‌کنند. در این میان برخی موها ممکن است هنگام رشد درون پوست سر گیر کنند و بیرون نیایند. این عارضه یکی از دلایل جوش بعد از کاشت مو در پوست سر است. این جوش‌ها معمولا خود به خود رفع می‌شوند ولی اگر تعداد آنها زیاد بود، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا موهای گیر افتاده در زیر پوست سر را آزاد کند.

    از طرف دیگر برخی جوش‌ها به دلیل انجام کاشت مو در موهایی شکل می‌گیرد که تراکم مو خیلی پایین نیست و گرافت‌های کاشت شده، به سختی میان ریشه موهای قبلی جای گرفته‌اند. اگر ریزش مو کمتر از 40 تا 50 % باشد و موها تراکم نسبتا خوبی داشته باشند، انجام کاشت مو در آن ناحیه، چنین مشکلی را پدید می‌آورد. در این حالت، ایجاد شکاف در پوست برای کاشت گرافت‌های مو کار دشواری است. همچنین ریشه‌های مو کاشته شده فضای کافی برای رشد و ایجاد پیوند با بافت پوست را ندارند.

    در این شرایط ممکن است تعداد کمی جوش ناشی از مشکل در پیوند مو در پوست سر شما ایجاد شود که کاملا طبیعی است. این عارضه بعد از دو ماه رفع خواهد شد. اما اگر تعداد جوش‌های سر شما زیاد شد، حتما باید به جراح زیبایی خود مراجعه کنید. در چنین شرایطی درمان‌های خاص توسط پزشک انجام خواهد شد. اگر این جوش‌ها که معمولا حالت چرکی دارند درمان نشود، روند کاشت موی شما را با مشکل یا شکست روبرو خواهد کرد.

    همیشه بهتر است وقتی اقدام به کاشت مو کنید که ریزش موهای شما کامل شده و تراکم منطقه کاشت پایین آمده باشد. در غیر این صورت اگر بر انجام کاشت مو پافشاری کنید، ممکن است چنین مشکلاتی به وجود بیاید.

    چگونه جوش بعد از کاشت مو را درمان کنیم؟

    برای جلوگیری از ایجاد جوش بعد از عمل کاشت مو، دو کار باید حتما انجام شود: جلوگیری از التهاب و تحریک پوست سر؛ همچنین ضدعفونی کردن و جلوگیری از عفونت پوست سر.

    پس از انجام عمل پیوند مو، برای دو هفته باید منطقه‌ای که موها از آنجا برداشته شده است، گرم و مرطوب بماند. معمولا برای پیوند مو، گرافت‌های مو از ناحیه پشت سر برداشته می‌شوند. قرار دادن یک حوله یا دستمال گرم و خیس روی این ناحیه، پوست سر را برای ترمیم هرچه زودتر آماده می‌کند. در واقع با کمک این کار التهاب پوست سر کم می‌شود؛ رطوبت موجب نرم شدن پوست و جلوگیری از افزایش زخم می‌گردد؛ و در نهایت با آبرسانی بیشتر به پوست سر، فرایند ترمیم و بازسازی زخم‌ها سرعت می‌گیرد.

    فقط باید دقت کنید که حوله را با آب جوشیده و استریل مرطوب کنید و هر چند ساعت یک بار باید حوله عوض شود. ایجاد رطوبت می‌تواند به رشد باکتری‌ها کمک کند پس باید حوله مرطوب مرتب تعویض و ضدعفونی شود. همچنین روزی چند بار نیز با محلول شست و شو، پوست سر خود را ضدعفونی و تمیز کنید. در این میان استفاده از محلول کلیندامایسین نیز می‌تواند در رفع جوش‌ها و التهاب پوست موثر باشد. این محلول نوعی آنتی‌بیوتیک است که هرگونه عفونت باکتریایی یا قارچی را از بین می‌برد و پوست سر را تمیر می‌کند. در صورت اجازه جراح خود، از این محلول استفاده نمایید.

    آیا جوش بعد از کاشت مو خطرناک است؟

    همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، جوش بعد از کاشت مو از عوارض شایع است. اگر تعداد جوش‌ها ۲-۳ عدد باشند، خطری شما را تهدید نمی‌کند. اگر علت جوش، رشد مو به سمت داخل باشد، بدون این که بر گرافت تاثیر منفی بگذارد، خود به خود برطرف می‌شود.

    اما اگر سر شما تعداد زیادی جوش زده یا این جوش‌ها ناشی از عفونت باشند، آن وقت است که باید به سرعت با پزشک خود صحبت کنید. درمان جوش‌های چرکی و عفونی، بسیار سخت است.

    علت جوش بعد از کاشت مو چیست؟

    جوش‌های بعد از کاشت مو با آکنه‌ها و جوش‌های معمول بدن تفاوت دارند. آکنه‌ها ناشی از بسته شدن سوراخ‌های پوست هستند؛ اما در مورد جوش‌های بعد از کاشت مو  به روش SUT گفتیم که علت التهاب فولیکول‌ها است؛ پس درمان جوش بعد از کاشت مو شامل ترکاندن جوش و موارد مشابه که برای درمان آکنه استفاده می‌شود، نیست.

    التهاب فولیکول‌ها می‌تواند چهار دلیل اصلی داشته باشد:

    • رویش مو به سمت داخل
    • آزردگی و خراش در بافت‌های زیرین پوست، ناشی از رویش موی جدید
    • گاهی در روند استخراج فولیکول‌ها به روشFIT، برخی از موهای ناحیه بانک مو، آسیب می‌بینند و می‌ریزند. فولیکول این قبیل موها، دوباره موی جدید می‌سازد. این مو ممکن است به سمت داخل رشد کند و باعث جوش شود.

    عوامل عفونی نیز می‌توانند باعث این جوش‌ها شوند. اگر سر خود را طبق دستورات ارائه شده نشویید و یا پوست در معرض آلودگی‌ها قرار بگیرد، ممکن است دچار عفونت باکتریایی و سپس، فولیکولیت شوید. درمان جوش بعد از کاشت مو که ناشی از عفونت‌ها باشد، گاهی بسیار دشوار است. پس حتماً توصیه‌های بهداشتی بعد از کاشت مو را جدی بگیرید.

    شست و شوی سر بعد از کاشت مو

    شستن پوست سر و موها، 2 تا 3 روز پس از عمل کاشت مو باید شروع شود و به صورت جدی ادامه پیدا کند. در غیر این صورت پوست سر شما رفته رفته چرب خواهد شد. ایجاد پوسته، شوره و چربی در چوست سر، یک محیط مناسب برای رشد میکروب و تولید جوش‌های چرکی است. در چنین شرایطی دیگر محلول آب-نمک کمکی به ضدعفونی کردن پوست سر نمی‌کند، چرا که چربی روی پوست سر آب را پس می‌زند.

    درمان این جوش‌های چرکی و کیست مو ناشی از آلودگی، بسیار سخت است و اگر به سرعت برطرف نشود، نتایج عمل کاشت مو را از بین می‌برد. پس در گام نخست تلاش کنید با رعایت بهداشت و شست و شوی سر، جلوی ایجاد این جوش‌ها را بگیرید.

    نکات مهم برای شست و شوی سر

    • شست و شوی سر را پس از 2 تا 3 روز آغاز کنید. در دو روز نخست باید مراقب باشید پوست سر و گرافت‌های کاشته شده تحریک نشوند. بعد از استراحت پوست سر، فرایند شست و شو را از روز سوم آغاز کنید.
    • در روزهای نخست نباید آب به صورت مستقیم و پرفشار به مناطق کاشت شده برخورد کند. بهتر است آب را با کمک یک آبپاش دستی، روی موها و پوست سر اسپری کنید.
    • از شامپوی مخصوصی که جراح به شما توصیه کرده برای شستن سر استفاده نمایید. اگر شامپوی مخصوص در دسترس نبود از شامپو بچه استفاده کنید تا پوست سر تحریک نشود.
    • نباید شامپو مستقیم به پوست سر برخورد کند؛ همچنین نباید با نوک انگشت دست سر خود را ماساژ دهید. از یک اسفنج نرم برای شستن کمک بگیرید.
    • نخست با کمک شامپو، اسفنج را پر از کف کنید و سپس به آرامی روی اسفنج را روی پوست سر بزنید تا کف به سرتان منتقل شود.
    • برای درست کردن کف می‌توانید شامپو و آب ولرم را درون یک اسپری بریزید و پس از مخلوط کردن، درون یک کاسه اسپری کنید. به این ترتیب کف خوبی تولید خواهد شد.
    • جهت شست و شو و تماس اسفنج با پوست سر عمودی است. نباید اسفنج را روی پوست سر بکشید. گرافت‌های کاشت شده بسیار حساس هستند و ممکن است با کوچکترین فشار، از جای خود خارج شوند.
    • هرگونه خارش یا فشار با نوک انگشت روی پوست سر ممنوع است. باید با انجام شست و شوی روزانه و ضد عفونی کردن، جلوی التهاب و خارش سر خود را بگیرید.
    • از آب ولرم برای شست و شو استفاده کنید. نباید آب داغ با پوست سر تماس پیدا کند.
    • برای آبکشی سر تنها از اسپری کردن آب روی سر استفاده کنید. بهتر است یک فرد دیگر در شستن سر به شما کمک کند.
    • برای خشک کردن سر از یک حوله کاغذی بسیار نرم استفاده کنید. از سشوار استفاده نکنید و اجازه دهید رطوبت روی پوست سر به صورت طبیعی خشک شود.

    شامپوی مخصوص بعد از عمل کاشت مو

    انتخاب یک شامپوی مناسب برای شما با توجه به عوامل مختلفی توسط پزشک انجام خواهد شد، از جمله: میزان پی اچ (pH) شامپو و ترکیبات سازنده آن، آنتی اکسیدانی و لیپوزیمی بودن شامپو، جنس پوست و مقدار چربی موی سر و … . شامپوی خوب باید رطوبت پوست سر شما را حفظ کند. در عین حال شامپو باید از ایجاد پوسته و شوره سر نیز جلوگیری کند.

    پوسته شدن سر بعد از کاشت مو

    پوسته شدن سر بعد از کاشت مو موقتی بوده و بعد از چند روز از بین می‌رود و می‌توان با شامپوی ملایم مانند شامپوی بچه، سر را شسته و کم کم شاهد از بین رفتن آن ها شوید. پوسته شدن سر بعد از کاشت مو به دلیل خشکی سر و از دست دادن چربی ها به وجود می‌آید؛ همچنین، محلول هایی که برای بعد از کاشت مو استفاده می‌شود می‌تواند سبب پوسته شدن سر شود. بیماران باید از خاراندن سر بپرهیزند؛ زیرا به فولیکول های کاشته شده آسیب وارد می‌کند و نتیجه کاشت را با مشکل مواجه می‌کند.

    درمان جوش‌های چرکی و عفونی بعد از کاشت مو

    ایجاد عفونت در پوست سر، یکی از مشکلات عمده ای است که در صورت رعایت نکردن بهداشت و شست و شوی روزانه ممکن است برای شما ایجاد شود. در چنین شرایطی جوش‌های سر سفید و چرکی، پوسته‌های زرد و قرمز و التهاب زیاد در هر دو ناحیه گیرنده و اهدا کننده دیده خواهد شد. اگر این علائم شدید باشد، باید حتما به جراح خود مراجعه کنید تا درمان‌های اساسی‌تری را شروع کند.

    معمولا پس از عمل کاشت مو تا چند روز قرمزی، تورم و حساسیت کمی در پوست سر دیده خواهد شد. شاید تعداد محدودی از گرافت‌های کاشت شده عفونی شوند که این موضوع طبیعی است. این جوش‌ها به شکل سر سفید و احتمالا دارای پوسته زرد، به صورت معدود در کنار محل بیرون آمدن مو از پوست، دیده خواهد شد. درمان این جوش‌ها استفاده از آنتی‌بیوتیک به صورت موضعی یا خوراکی است.

    البته نباید جوش‌های ناشی از رشد مو را با عفونت اشتباه گرفت. معمولا بعد از کاشت مو، یک دوره ریزش وجود دارد و سپس موهای کاشته شده دوباره رشد می‌کنند. گاهی برخی از این موها زیر پوست گیر می‌کنند و نمی‌توانند خارج شوند. در چنین شرایطی جوش‌های قرمز کوچکی در پوست سر ایجاد می‌شوند.

    یکی دیگر از نکاتی که ممکن است جوش‌های چرکی را بیشتر کند، استفاده از کلاه یا دستمال سر است. استفاده طولانی از کلاه یا دستمال سر، یک محیط مرطوب اما آلوده ایجاد می‌کند که موجب افزایش عفونت خواهد شد. در صورت استفاده از دستمال یا کلاه باید روزی چند بار ضدعفونی شوند. همچنین به طور مرتب در هر ساعت چند دقیقه از سر خود بردارید تا هوای تازه به پوست سر برسد. همچنین نباید کلاه یا دستمال با پوست سر شما تماس زیادی داشته باشد یا به مو و پوست فشار وارد کند.

    درمان فیزیکی جوش‌های چرکی

    در صورتی که جوش‌های ناشی از عفونت کوچک باشند، مصرف آنتی‌بیوتیک کافی است. اما اگر اندازه جوش بزرگ شود یا دردآور باشد، بهتر است توسط پزشک سرشان باز شود تا تخلیه شوند. می‌توان یک لایه نازک از پوست روی آن‌ها را برداشت و یا با کمک یک سوزن، سر جوش‌ها را سوراخ کرد. همچنین کیست‌های اطراف ناحیه پیوند مو را نیز می‌توان در کلینیک برداشت. این کار در کنار درمان دارویی انجام خواهد شد.

    داروهای مورد مصرف بعد از کاشت مو

    مسکن و آرامبخش: این داروها برای کاهش درد، خواب راحت و کاهش استرس تجویز می‌شوند. همچنین در این میان داروهای ضد التهاب نیز وجود دارند که به کاهش قرمزی و تورم پوست و کم شدن جوش بعد از کاشت مو کمک می‌کنند. داروهای استروئیدی مانند کورتون از همین دسته هستند.

    آنتی‌بیوتیک: احتمال عفونت پس از انجام جراحی کاشت مو وجود دارد. به همین دلیل مصرف مرتب و دقیق این داروها، خطر جوش‌های چرکی و از دست رفتن پیوند مو را کاهش می‌دهد. آنتی‌بیوتیک به صورت پمادهای موضعی، داروی خوراکی و در صورت نیاز به صورت تزریق، برای شما تجویز خواهند شد.

    مکمل‌های غذایی: مصرف ویتامین‌های مختلف و مواد مورد نیاز بدن برای ترمیم و بازسازی پوست، در کنار تغذیه مناسب ضروری است. همچنین قرص زینک یا روی، ویتامین C، ویتامین E و … کمک می‌کنند تا زخم‌های شما به سرعت بهبود پیدا کند، سیستم ایمنی شما قوی شود و عوارض کاشت مو کاهش پیدا کند. ویتامین‌های ای و سی خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و برای کنترل رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از آسیب به بافت پیوندی، اثربخش است. این ویتامین‌ها از تخریب غشای سلولی که عمدتا از چربی ساخته شده‌اند، جلوگیری می‌کنند.

    سرم شست و شو و مواد ضد عفونی کننده: این سرم که معمولا محلول آب و نمک است، برای ضد عفونی کردن روزانه پوست سر باید استفاده شود.

    نکته مهم در مصرف داروها: مصرف داروهایی مانند آسپرین و ایبوپروفن که خاصیت ضد التهابی و غیر استروئیدی دارند، باعث رقیق شدن خون، افزایش التهاب و بیشتر شدن جوش‌های سر می‌شوند.

    فولیکولیت چیست؟

    به التهاب نواحی اطراف فولیکول مو، فولیکولیت یا التهاب فولیکول گفته می‌شود. این التهاب معمولاً به شکل یک جوش ظاهر می‌شود. دلیل فولیکولیت، استرس واردشده به پوست در ناحیه کاشت یا برداشت است. فولیکولیت تنها پس از کاشت مو دیده نمی‌شود؛ بلکه عارضه‌ای رایج است که خود به خود یا مثلاً بعد از اصلاح صورت پدید می‌آید. به همین دلیل افرادی که کاشت مو انجام نداده‌اند نیز دچار این عارضه می‌شوند.[/vc_column_text][vc_toggle title=”علت جوش های بعد از کاشت در ناحیه برداشت مو چیست؟”]عد از برداشت گرافت ها، مقداری از پیازهای مویی که کاملاً برداشت نشده باقی می ماند و نمی توانند پوست را بشکافند و بیرون بیایند و همین علت تبدیل به جوش می شوند.[/vc_toggle][vc_toggle title=”برای تورم پس از کاشت چه باید کرد؟”]نحوه صحیح خوابیدن و نوشیدن مایعات زیاد می‌تواند به کاهش تورم کمک کند.[/vc_toggle][vc_toggle title=”آیا بعد از کاشت مو صورت ورم میکند و آثار کبودی روی صورت ظاهر می شود؟”]به علت تزریق مایعات و کانال هایی که ایجاد می کند تورم ایجاد می شود وبعد از دو هفته کامل از بین می‌رود.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

    نوشتهٔ پیشین
    بهترین روش جوانسازی دست ها
    نوشتهٔ بعدی
    بانک مو چیست؟

    28 دیدگاه. ترک جدید

    • با سلام با انجام کدام روش کاشت مو احتمال جوش بعد از کاشت مو کمتر است؟

      پاسخ
      • با سلام
        اگر کاشت مو به صورت درست و اصولی انجام شود و پس از کاشت دستورات پزشک را به درستی انجام دهید مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد.

        پاسخ
    • وقت بخیر مدت درمان جوش بعد از کاشت مو چقدر است؟

      پاسخ
    • سلام من ۳۵ روز از کاشت موهایم میگذرد الان دو جوش سر سفید روی قسمت کاشته ظاهر شده اند باید چه کار کنم در ضمن پوست سر من خیلی چرب است الان بهم گفتند از روز سی ام به بعد یک روز در میان بشورم به نظرتان باید چه کار کنم

      پاسخ
      • Doctor najafbeygi
        آذر 18, 1399 1:55 ب.ظ

        با سلام
        دوست عزیز حتما باید از شامپوی مناسب برای کاهش چربی پوست سرتان استفاده کنید.

        پاسخ
    • جناب دکتر ببخشید بعد از ۳۵ روز از شامپو مخصوص موهای چرب استفاده کنم مشکلی پیش نمی آید چون بعضی از سایتها نوشتند تا دو ماه باید از شامپو های قوی استفاده نشود من الان از فوم کاشت eviderm استفاده میکنم

      پاسخ
      • Doctor najafbeygi
        آذر 20, 1399 1:00 ب.ظ

        سلام
        بله بعد از یک ماه می توان از شامپو مخصوص موهای خودتان استفاده کنید.

        پاسخ
    • آقای دکتر ببخشید مزاحم میشم
      من بعد از یک ماه برادرزاده ۱۱ ماهه ام را در حدود دو ساعت آغوش گرفتم آیا مشکلی برای کاشت مو به وجود نمی آورد و از روز سی ام به بعد ریزش موهای کاشته شده بیشتر شده است و این طبیعی است

      پاسخ
      • Doctor najafbeygi
        آذر 25, 1399 4:03 ب.ظ

        با سلام
        دوست عزیز تا سه ماه بعد از کاشت ریزش موهای کاشته شده طبیعی است.

        پاسخ
    • آقای دکتر سلام و عرض ادب
      بعد از یک ماه از کاشت موهایم قسمت کاشت پوسته پوسته میشدش نزدیک پنجاه روز از قسمت کاشت گذشت و پوسته ها به شدت بیشتر شدند رفتم پیش دکتر در شهر خودم و دکتر محلول و شامپو کتوکونازل ۲ درصد را برای شوره ها تجویز کرد الان که پوسته ها کمتر شده اند همراه با پوسته هایی که می ریزند موهای کاشته شده وصل است که دارند ریخته میشوند آیا این برای موهای کاشته شده ضرر ندارد که دیر ریخته شده اند و پوسته ضرری به موهای کاشته شده نزده

      پاسخ
    • سلام اقای دکتر. ببخشید من دو ماهه که کاشت مو کردم. یک یک طرف سرم جوشهای زرد و دردناک میزنه همیشه . البته کنار جوشها مو هستش ولی دردناک و زرد عفونی هستند. لطفا راهنمایی کنید

      پاسخ
      • Doctor najafbeygi
        دی 30, 1399 4:08 ب.ظ

        با سلام
        دوست عزیز این جوش ها معمولا زمانی بوجود می آید که موهای برداشت شده کامل خارج نشده و باعث جوش می شود و باید توسط محلول های خاص کنترل شود.

        پاسخ
    • ابراهیم
      دی 30, 1399 9:20 ق.ظ

      سلام پس ازچهارماه ازکاشت مو وبرداشت ازناحیه چانه وریش چانه ام درگیر باچندجوش بزرگ ودرداورشده وزیبایی ان راتحت تاثیرقرارداده جوشهاقرمز رنگ میباشند علت چیست ودرمان ان .باتشکر

      پاسخ
      • Doctor najafbeygi
        دی 30, 1399 3:53 ب.ظ

        با سلام
        موهایی که از ریش شما برداشت شده کاملا خارج نشده و باعث جوش شده است. می توانید ازمحلول های مخصوص برای کاهش جوش صورت استفاده کنید.

        پاسخ
    • سلام وقتتون بخیر، من یکماه و سه روز از کاشت ابروم میگذره، قسمت تاج ابروم جوش و فولیکولیت داره و هنوز خوب نشده، من متاسفانه فشارشون دادم و از یکی از فولیکولیتها یک چیز سفید رنگ مثل چربی سفت شده خارج شد، ممکنه ب ریشه مو اسیب زده باشم؟:(

      پاسخ
    • سلام من حدود یک سال ونیم هست کاشت انجام دادم ولی هنوز قسمت جلو سرم جوش میزنه بیشتر زیر پوستی هستن ممنون میشم راهنمایی کنید

      پاسخ
      • با سلام
        دوست عزیز این مشکل تا یکی دوسال بعد کاشت طبیعی است و بهتر است به یک متخصص پوست نیز مراجعه نمایید.

        پاسخ
    • سلطانی فر
      تیر 12, 1400 0:32 ق.ظ

      سلام ،وقت بخیر
      من ۴ ماه پیش عمل کاشت مو به طریقه برداشت از بانک مو بدون جراحی انجام دادم .بعد از یکماه در ناحیه های برداشت جوشهای بزرگ چرکی بوجود آمده.که در مرحله اول پماد موپیروسین و سپس مصرف آنتی بیوتیک و دو مرحله محلول دست ساز به دستور پزشک استفاده کردم ولی همچنان مشکل ادامه دارد،لطفا راهنمایی بفرمائید.سپاسگزارم

      پاسخ
      • Doctor najafbeygi
        تیر 13, 1400 9:16 ب.ظ

        با سلام
        دوست عزیز بهتر است با پزشک خود مشورت نمایید ولی معمولا برای رفع این مشکل داکسی سایکلین و محلول کلیندامایسین باهم استفاده شود.

        پاسخ
    • سلام وقت بخیر آیا جوش های که بعد از کاشت زده میشه ودرد داره میشود با سوزن استریل سوراخ ریزی زد وتخلیه کرد آیا به موی کاشته شده آسیب میزنه سپاس

      پاسخ
      • Doctor najafbeygi
        تیر 23, 1400 3:34 ب.ظ

        با سلام
        تخلیه جوش به موهای کاشته شده اسیب نمیزنه ولی بهتر است با توجه به نسخه پزشکتان آنتی بیوتیک براتون تجویز شده با محلول مخصوص برای رفع جوش پوستی مناطق کاشت شده استفاده نمایید.

        پاسخ
    • ساسان حسینی
      شهریور 7, 1400 4:37 ب.ظ

      سلام من 70 روز کاشت کردم ده روز بعد کاشت دکترم گفت باید شستشو بدم من میترسیدم دست بکش زیاد با موهای کاشته شده دست نمیکشیدم واسه همین پوسته رو سرم میموند امروز رفتم ماساژ دادم همه ای پوسته هارو گرفتم ایا این پوسته امکان داره باعث موهای کاشته شده پیوند نگیره

      پاسخ
      • با سلام
        خیر، موهای کاشته شده بعد از چهل روز پیوند میخورد و بعد از کاشت مو حتما باید مزوتراپی برای تقویت ریشه مو انجام شود.

        پاسخ
    • احمد احمدی
      مهر 2, 1400 12:44 ب.ظ

      سلام دکتر، بنده سه ماه است کاشت انجام دادم ولی در منطقه بانک مو تعدادی زیادی از موها در داخل پوست رشد کرده، باید چه کنم؟
      ممنونم

      پاسخ
      • Doctor najafbeygi
        مهر 3, 1400 3:59 ب.ظ

        با سلام
        دوست عزیز شما باید به پزشک خود مراجعه نمایید، به احتمال زیاد باید موها خارج گردد.

        پاسخ

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Fill out this field
    Fill out this field
    لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
    شما باید با قوانین موافقت کنید.

    دکتر آرش نجف بیگی

    دکتر آرش نجف بیگی

    عضو هیات علمی دانشگاه/فعال انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی/عضو انجمن جراحان پلاستیک آمریکا

    آخرین مقالات