برای ارزیابی دقیق، واجد شرایط بودن و در نتیجه برای یک پیوند موفق لازم است با یک جراح فوق تخصص پلاستیک و زیبایی توانمند، مشورت کنید.[/vc_toggle][vc_toggle title=”آیا لازم است قبل از جراحی کاشت مو، در رابطه با بیماری هپاتیت به پزشک، اطلاع دهم؟”]اگر به دنبال زیبایی موهای خود و یک نتیجه طولانی مدت موفق از پیوند موی خود هستید. لازم است اطلاعات کامل و کافی از سطح بیماری خود را در اختیار تیم پزشکی و جراح قرار دهید. با برنامهریزی و در نظر گرفتن شرایط ویژه شما، قطعا پزشک اقدامات ایمنی و استریل خاصی برایتان در نظر خواهند گرفت. همچنین بهترین روش برای شما انتخاب خواهد شد. با کمک این اقدامات شما در شرایط بهتری پیوند مو انجام خواهید داد که علاوه بر حفظ سلامتتان سلامت کادر درمان را نیز تضمین خواهید کرد. این موضوع به موفقیت شما در این عمل کمک خواهد کرد.[/vc_toggle]
در این مقاله با مطالب زیر آشنا میشوید:
- نحوه کاشت مو در بیماران هپاتیتی
- کاشت مو در افراد مبتلا به هپاتیت
- آیا هپاتیت می تواند باعث ریزش مو شود؟
- مزایای کاشت مو برای بیماران هپاتیتی
- آیا کاشت مو در افراد مبتلا به هپاتیت ممکن است عارضهای به همراه داشته باشد؟
- افراد در معرض خطر ابتلا به این بیماری
- خطرات کاشت مو در بیماران مبتلا به هپاتیت
- آیا در صورت بهبودی یا درمان هپاتیت، می توان پیوند مو انجام داد؟
- بهترین روش برای انجام کاشت مو در بیماران هپاتیتی
- زمان بهبودی و مراقبت های بعد از عمل
- خطرات برای بیمار و کادر درمانی
نحوه کاشت مو در بیماران هپاتیتی
نحوه کاشت مو در بیماران هپاتیتی، با وجود پیشرفتهای چشمگیر علم پزشکی، همانند دیگر افراد متقاضی برای پیوند مو خواهد بود. هپاتیت یک بیماری ویروسی است که در آن کبد مستقیما مورد حمله قرار میگیرد. از آنجایی که راههای انتقال زیادی دارد از جمله بیماریهای پرخطر شناخته میشوند.
اگر به دلیل بیماری هپاتیت موهای خود را از دست دادهاید، اگر به دنبال موفقیت در نتیجه جراحی هستید، اگر میخواهید زیباییتان به شما بازگردد. شما میتوانید این جراحی زیبایی را همانند سایر متقاضیان کاشت مو، انجام دهید. اما لازمه آن این است که به دنبال مرکز تخصصی زیبایی باشید که شرایط و امکانات لازم برای پیوند مو را برای بیماران مبتلا به هپاتیت داشته باشند.
زیرا هر پزشکی و هر کلینیکی توانایی و شرایط انجام این کار را نخواهند داشت. پیوند مو و نحوه صحیح کاشت مو برای بیماران هپاتیتی، تنها توسط یک جراح فوق تخصصی زیبایی و پلاستیک با تجربه انجام بپذیر است.
شرایط کاشت مو در بیماران هپاتیتی میتواند شامل موارد زیر میباشد:
- محیط و ابزار استریل
- کلینیک فوقتخصصی با تجهیزات مجهز
- استفاده از روپوش، گان و دستکش مخصوص و استریل برای تمامی کارکنان
- انتخاب صحیح ناحیه اهدا کننده
- تعیین روش مناسب کاشت مو برای بیمار مبتا به HCV
- حضور تکنسین و جراح ماهر و با تجربه
اگر از ریزش موی خود رنج میبرید مقاله درمان ریزش مو با prp را از دست ندهید.
کاشت مو در افراد مبتلا به هپاتیت
کاشت مو در افراد مبتلا به هپاتیت، با شرایط ویژه امکان پذیر خواهد بود. بیماری هپاتیت از بیماریهای ویروسی هست که سبب ایجاد عفونت در بیمار میشوند. این بیماری با حمله به سیستم ایمنی بدن، رفته رفته موجب تضعیف آن میشود. با پایین آمدن قدرت ایمنی فرد بیمار، بدن در عملکرد خود دچار مشکل میشود. یکی از واکنشهایی که بدن در رابطه با این بیماریها از خود بروز میدهد، همان ریزش مو است. حال بیایید انواع شناخته شدهتر هپاتیت و شرایط آن برای کاشت مو را مورد بررسی قرار دهیم:
هپاتیت B:
در افراد مبتلا به هپاتیت B بهتر است کاشت مو تا زمان بهبودی به تعویق انداخته شود. زیرا در این مرحله از بیماری بدن و کبد تا حد زیادی ضعیف خواهد شد. در واقع این نوع هپاتیت از انواع پرخطر آن به شمار میرود. همین موضوع ممکن است بعد از کاشت مو با مصرف داروها و همچنین ضعیف شدن بدن این بیماری تشدید شود.
هپاتیت A:
اما در افراد مبتلا به هپاتیت A که در واقع نوعی از هپاتیت است که عموما به خاطر وجود انگلها در آب و مواد غذایی وارد کبد میشوند. ویروس ضعیفتر بوده و به خودی خود در طول یک دوره درمان میشود. به همین علت در این نوع از بیماری میتوان با برنامهریزی دقیق به راحتی پیوند فولیکول مو را انجام داد.
هپاتیت c :
کاشت مو در بیماران مبتلا به هپاتیت c انجام نخواهد شد. این بیماری عامل ویروسی داشته و تعداد بسیار زیادی را در جهان مبتلا کرده است. اما همچنان واکسن شناخته شدهای برای جلوگیری قطعی از آن وجود ندارد. به همین علت از آنجایی که خطر در حین کاشت مو برای پرسنل و سایر بیماران بالا است، برای این نوع بیماری هپاتیت، کاشت مو انجام نمیگردد.
آیا هپاتیت می تواند باعث ریزش مو شود؟
در حالی که گفته میشود اثرات بیماری هپاتیت به خصوص هپاتیت c، روی کبد میتواند منجر به مشکلات پوستی و ریزش مو شود. اما عامل اصلی این ریزش مو در نتیجه هپاتیت در واقع درمانی است که برای آن در نظر گرفته شده است.
یک کبد سالم عضو حیاتی بدن است که تمامی سموم وارد شده به بدن را تجزیه و تسویه میکند. دفع این سموم هنگامی که به هپاتیت مبتلا شده باشید، بسیار سخت انجام شده و یا اصلا انجام نمیشود. با رسوب سموم در بدن، دیگر مواد مغذی و ویتامینها وارد خون نمیشود. در نتیجه این نارسایی نخستین اعضایی که مورد تهدید قرار میگیرند، پوست و مو هستند.
افراد مبتلا به هپاتیت تحت رژیم درمانی اینترفرون (interferon) قرار میگیرند. پس از مصرف این داروی قوی، به مرور ساقه و ریشه موها سست و شکننده میشود. مو شفافیت خود را از دست داده و بافت آن تغییر خواهد کرد. همین موصوع نیز به افزایش ریزش مو کمک خواهد کرد.
مقاله برای کاشت موی افراد مشهور از چه متدهایی استفاده میشود؟ را از دست ندهید.
مزایای کاشت مو برای بیماران هپاتیتی
مزایای کاشت مو برای بیماران هپاتیتی همانند دیگر افراد علاقهمند به کاشت مو بسیار زیاد است. از جمله این مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- افزایش اعتماد به نفس
- افزایش روحیه در مقابله با بیماری HCV
- احساس زیبایی و بهبود ظاهر
- حضور در اجتماع
- مراقبت راحت و عادی از موها
- جراحی مقرون به صرفه و کمخطر
- رسیدن به موهای طبیعی برای کسانی که نمیخواهند دیگران متوجه کاشت موی آنها شوند.
آیا کاشت مو در افراد مبتلا به هپاتیت ممکن است عارضهای به همراه داشته باشد؟
کاشت مو در افراد مبتلا به هپاتیت ممکن است با عوارضی همراه باشد. از آنجایی که در طی این بیماری شایع، بدن بیش از پیش ضعیف شده و توانایی ریکاوری سریع خود را از دست میدهد. پس از هر درمان و جراحی مدت زمان بیشتری زمان لازم است تا بتواند به حالت نرمال خود باز گردد.
پس از عمل پیوند فولیکول مو، عوارضی چون خونریزی، کبودی، تورم، عفونت، باقی ماندن جای زخم و ریزش موی کاشته شده، بیشتر از سایر افراد در بیماران هپاتیتی به چشم میخورد.
افراد در معرض خطر ابتلا به این بیماری
هپاتیت به بیماری التهاب کبد نیز شناخته میشود. این بیماری توسط عوامل متعددی به وجود میآید. هر زمان کبد ضعیف شده و دیگر توانایی محافظت از خود را نداشته باشد، ممکن است هریک از انواع هپاتیت رخ دهد. منشا اصلی این بیماری ویروسی است. اما عواملی چون مصرف بیش از حد الکل، انگلها نیز نقش بسیار زیادی در ابتلا به هپاتیت خواهند داشت.
در صورت داشتن رابطه جنسی محافظت نشده و پر خطر، انجام تتو و استفاده از سرنگ مشترک، درمان دندان در محیطی غیراستریل، اهدای خون توسط سرنگهای آلوده و یا به صورت مادرزادی میتوانید به ویروس هپاتیت مبتلا شوید. برای آگاهی از دلایل ممنوع بودن رابطه زناشویی بعد از کاشت مو مطالعه این مقاله را پیشنهاد میدهیم.
خطرات کاشت مو در بیماران مبتلا به هپاتیت
خطرات کاشت مو در بیماران مبتلا به هپاتیت، در صورت عدم توجه و اطلاع به پزشک زیاد خواهد بود. کاشت مو برای انواع مختلف هپاتیت مناسب نخواهد بود. برخی از انواع هپاتیت بسیار حاد نبوده و موقتی ظاهر میشوند. اما اگر این بیماری مزمن شود سبب آسیبهای جدی به کبد شده و آن وقت است که هرگونه تحریک و ضعیف کردن بدن، میتواند بسیار خطرناک باشد.
افراد مبتلا به بیماری هپاتیت B , A لازم است برای انجام این جراحی زیبایی صبوری به خرج دهند. سیستم ایمنی این افراد به نسبت سایر مردم، ضعیفتر خواهد بود و احتمال ابتلا به عفونت در آنها بیشتر است. لذا باید از پیش برای این جراحی زیبایی آمادگی کافی را داشته باشند.
لازم است از پیش بدن ایمنی و توان کافی را برای جراحی داشته باشد. زیرا در زمان جراحی کاشت مو و بعد از جراحی داروهایی تجویز خواهد شد که ممکن است آنزیمهای کبدی را تحت تاثیر خود قرار دهد و منجر به عفونت شدید شود. بنابراین بهتر است در ابتدا روی سلامتی جسمی خود تمرکز کنید تا زمانی که از هپاتیت رهایی یابید.
آیا در صورت بهبودی یا درمان هپاتیت، می توان پیوند مو انجام داد؟
در صورت بهبودی یا درمان هپاتیت، می توان پیوند مو انجام داد. از آنجایی که پیوند کاشت مو تنها توسط یک جراح متبحر فوقتخصص پلاستیک و زیبایی انجام میگردد. لذا میتوانید اطمینان حاصل کنید که این جراحی در یک محیط کاملا مجهز و استریل انجام میشود. لذا پس از گذران دوران حاد بیماری هپاتیت، طبق توصیه و تشخیص جراح توانمند شما، میتوان جراحی کاشت مو را انجام داد.
بهترین روش برای انجام کاشت مو در بیماران هپاتیتی
بهترین روش برای انجام کاشت مو در بیماران هپاتیتی، تنها توسط پزشک و در طی آزمایشات و بررسیهای دقیق قابل تشخیص است. روشی قطعی و دائمی برای این بیماران در نظر گرفته نشده است. در هر بیمار باتوجه به پیشرفت و شرایط بیماری، ناحیه اهدا کننده و وسعت ناحیه کاشت، یک روش مناسب در طی برنامهریزی و بررسی انتخاب خواهد شد.
زمان بهبودی و مراقبت های بعد از عمل
مدت زمان جراحی برای بیماران هپاتیتی فرق چندانی با سایر بیماران نخواهد داشت. اما زمان بهبودی در این بیماران با توجه به وسعت ناحیه درمان و وضعیت جسمانی بیمار متغییر خواهد بود. اگر شرایط برای پیوند مو مساعد باشد شما در یک روز عمل زیبایی خود را انجام خواهید داد. پس از آن نیز به منزل باز خواهید گشت. اما به صورت کلی میتوان گفت که پس از 2 هفته بیمار دیگر لازم نیست نگران جای زخم و خونریزی باشد. نهایتا نیز پس از یکسال بهبودی کامل را مشاهده خواهند کرد.
تنها کافی است برای یک جراحی موفقیتآمیز در روزهای نخست نکات زیر را رعایت کنید:
- استحمام را قبل از روز سوم انجام ندهید.
- از لباسهایی با یقههای گشاد و یا جلوباز استفاده کنید.
- به پشت بخوابید و به سر خود فشار وارد نکنید.
- ورزشهای سنگین انجام ندهید.
- رطوبت پوست سر خود را با کمک روغنهای مخصوص حفظ نگه دارید.
- آب کافی بنوشید.
- تغذیه مناسب و مغذی بعد از کاشت مو داشته باشید.
- از مکملها و ویتامینهای مفید برای تقویت قوای جسمانی خود استفاده کنید.
- در معرض تابش شدید نور خورشید قرار نگیرید.
- از برخورد هر جسم سختی به پوست سر خود محافظت کنید.
- در صورت مصرف داروهای مخصوص برای بیماریتان حتما با جراح کاشت موی خود مشورت کنید.
- در برابر وزش باد و باران قرار نگیرید.
- همواره محل درمان را استریل نگه دارید.
- به توصیههای پزشکتان اهمیت بدهید و آنها را رعایت کنید.
- سیگار نکشید و مشروبات الکلی مصرف نکنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سن مناسب کاشت مو مقاله بهترین سن برای کاشت مو را از دست ندهید.
خطرات برای بیمار و کادر درمانی
میزان خطر بیماری هپاتیت B و c به مراتب بیشتر از سایر انواع آن خواهد بود. این بیماری خطرناک از طریق خون، مایعات بدن، تماس مستقیم و یا مقاربت جنسی انتقال پیدا میکند. به همین دلیل وجود راههای انتقال راحت آن، اگر در شرایط خاص و کاملا استریل انجام نشود، میتواند هم برای سایر بیماران و هم برای کادر درمان خطرساز باشد.
به همین دلیل حتما پیش از شروع جراحی از تمامی متقاضیان آزمایشات خون گرفته میشود. اصولا اگر بیماری در شرایط بسیار حاد خود باشد درمان زیبایی پیوند گرافت مو، انجام نخواهد شد. اما اگر مزمن نباشد و بیماری خفیف باشد. با حفظ بهداشت و رعایت تمامی نکات ایمنی در یک محیط تخصصی و استریل پیوند مو انجام میگردد.
اگرچه تمامی پرسنل و کادر درمان در برابر این بیماری واکسینه خواهند شد، اما کماکان لازم است این روش با دقت بیشتری انجام شود. تا از انتقال به پزشک، کادر درمان و سایر بیماران جلوگیری شود. اینگونه دیگر خطری برای کادر درمان و سایر بیماران وجود نخواهد داشت.